Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Χ.Α


Στο τελευταίο κείμενό της (τουλάχιστον μέχρι αυτήν την στιγμή ) η «Χρυσή Αυγή» και συγκεκριμένα η «Περιφερειακή Οργάνωση Νοτιοδυτικής Ελλάδος» του συγκεκριμένου σχηματισμού, μέσα από το ιστολόγιό της ασχολήθηκε με τον Πρόεδρό μας ,Γ. Καρατζαφέρη .Συγκεκριμένα σχολίασε ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Ηλείας ,όπου πρόσφατα πραγματοποίησε περιοδεία, και στο οποίο φωτογραφήθηκε με μια «σκουρόχρωμη» κοπέλα που είναι στις περιοδείες σχεδόν πάντα μαζί του. Φυσικά οι χρυσαυγίτες το σχολίασαν αρνητικά αυτό και μίλησαν πάλι για προσπάθεια εμπαιγμού των εθνικιστών του ΛΑ.Ο.Σ, σε μια προσπάθειά τους ν’αντλήσουν ψήφους (οι μεγάλοι επαναστάτες..),ευρωεκλογές γαρ!!
Καταρχήν ,όντως η εν λόγω καταγόμενη από την Σρι Λάνκα λέγεται Αϊσα Ροντρίγκεζ και συνοδεύει τον Καρατζαφέρη σχεδόν παντού. Επειδή όμως ,όπως λέει και η διαφήμιση «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» η εν λόγω δεν είναι μετανάστρια και είναι παντρεμένη με υπάλληλο του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ ,όπου ο Καρατζαφέρης τους πάντρεψε και εξ ‘αυτού του γεγονότος αφού έχει κάνει και σπουδές στον τομέα ,είναι και αυτή υπάλληλος στο κανάλι αυτό και στα εξωτερικά συνεργεία όπου ακολουθούν τον Καρατζαφέρη .Τόσο απλά.
Τώρα το γεγονός ότι είπε ότι «έχουμε και εμείς ένα σκουρόχωμο διαμάντι» και την έχει στην λεγόμενη «αντιρατσιστική επιτροπή»(που δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ) του κόμματος δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Αν θέλετε εμείς σαν ΝΕΟΣ Αχαϊας εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε κάτι τέτοια .Αλλά το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι δευτερεύοντα ,για να μην πούμε τριτεύοντα στοιχεία και εντάσσονται σε πολιτικές τακτικές του Προέδρου που χρόνια της εφαρμόζει. Το κόμμα έχει συγκεκριμένο πολιτικό πρόγραμμα και Αρχές και ανήκει στον εθνικοπατριωτικό χώρο και είναι καθαρά ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Πάντα η πολιτική του εκφράζεται στην Βουλή ,στις δημόσιες τοποθετήσεις των στελεχών του κόμματος και στις προγραμματικές του θέσεις για τα φλέγοντα θέματα. Μάθετε να κοιτάτε το δάσος και όχι τους ..θάμνους . Όπως να μάθετε να κάνετε και κριτική στις θέσεις του κόμματος και όχι σε φωτογραφίες του Καρατζαφέρη με κάποια σκουρόχρωμη ή με το αν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος εκπρόσωπος του κόμματος. Εσείς που στιγματίσατε όλον τον εθνικιστικό χώρο αρνητικά θα έπρεπε να κάτσετε στο περιθώριο (όπου ανήκετε φύσει) και να μην μιλάτε. Αν ο Καρατζαφέρης «ξεφύγει» κάποτε ,όπως επιθυμείτε βαθιά, να είστε σίγουροι ότι σαν νεολαία εμείς ξέρουμε τι θα πράξουμε αλλά αυτό δεν αφορά εσάς.
Κλείνοντας ,σε σας τους «μεγάλους επαναστάτες» κατά του συστύματος θα θέλαμε ν’ απευθύνουμε δύο βασικά ερωτήματα, που πολύ κουβεντιάζονται τελευταία στον χώρο. Γιατί δεν υποστηρίξατε ούτε σε μονόστηλο της εφημερίδας σας τον Κώστα Πλεύρη ,τον πατέρα του μεταπολεμικού ελληνικού εθνικισμού ,στην μακρά δικαστική διένεξη που είχε με ΚΙΣ και ..Παρατηρητήρια; Γιατί όλο το σύστυμα με κορυφή τα εξωελλαδικά κέντρα στοχοποιούν τον «Ελεύθερο Κόσμο» ,την Α1 ,το ΛΑΟΣ και εσάς δεν σας ακουμπάν καθόλου;
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ..ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!


δείτε και το εν λόγο απόσπασμα από την ομιλία του κ.Πλεύρη : http://www.youtube.com/watch?v=g7GJ-TWUhzA&feature=channel

μετά το 6 λεπτό αναφέρετε στο συγκεκριμένο θέμα....

1 σχόλιο:

  1. εχουμε και λεμε.

    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ.

    ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή