Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ

Οριστικό τέλος εποχής για τον καταυλισμό-έκτρωμα της Ηρ.Πολυτεχνείου ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν για την Πάτρα.
Σήμερα, το πρωϊ της Κυριακής ,συνεργεία της Νομαρχίας και του Δήμου με την προστασία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων κατεδάφισαν τα τελευταία παραπήγματα του καταυλισμού του αίσχους,των ασιατών λαθρομεταναστών που βασάνιζε την βόρεια παραλιακή ζώνη των Πατρών εδώ και μια δεκαετία περίπου.
Η επιχείρηση κατεδάφισης άρχισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,αφού περιμάζεψαν οι αρχές τους ανήλικους και συλλάβανε τους υπόλοιπους ,σύνολο περίπου 150 άτομα.Κατά την διάρκεια της επιχείρισης εκδηλώθηκε φωτιά, δίπλα απο τα παραπήγματα ,στις καλαμιές και λόγω των εύφλεκτων υλικών του καταυλισμού και του αέρα, αυτή πήρε κάποια έκταση αλλά χάρη στην έγκαιρη άφιξη της Πυροσβεστικής η φωτιά σβήστηκε γρήγορα.Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δύο αλλοδαποί την άναψαν σκόπιμα την ώρα που που έφθαναν τα συνεργεία για την κατεδάφιση.
Οι κάτοικοι της περιοχής και ειδικά οι εκπρόσωποι του συλλόγου "Εάλω η Πόλις" εξέφρασαν στα ΜΜΕ την ικανοποίηση τους ,όπως και τη δικαίωσή τους μετά απο τόσα χρόνια αγώνα για την διάλυση καταυλισμού.Επίσης οι αρχές πήραν αυτήν την απόφαση στο πλαίσιο ,όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σπ. Σπυρίδων,των γενικότερων μέτρων της κυβέρνησης κατα της λαθρομετανάστευσης αλλά και διότι λόγω θέρους ο καταυλισμός είχε γίνει εστία μόλυνσης και βάση εκδήλωσης επιδημιών ,λόγω των άσχημων συνθηκών υγιεινής.
Βέβαια αυτό έγινε τώρα ελέω Καρατζαφέρη.Όχι μόνο το συγκεκριμένο.Όλα αυτά τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση τα παίρνει γι'αυτόν τον λόγο παρ'όλο που είναι ανεπαρκή αυτά και κωλύουν ακόμα περισσότερο λόγω πολιτικής δειλίας των κυβερνώντων και συμπλεγματικών συνδρόμων της κυβέρνησης έναντι της Αριστεράς.
Η αλήθεια είναι πλέον ότι στην Πάτρα μετά και απο αυτό οι αφροασιάτες λαθρομετανάστες ελαχιστοποιήθηκαν δραματικά.Σχεδόν έχουν εκλείψει.Αλλά η "ταινία" συνεχίζεται.Και αυτό διότι η κυβέρνηση δεν αλλάζει άποψη στο θέμα της δημιουργίας πρότυπου κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών και θέλει να κατασκευάσει ένα απο τα έξι πρώτα που θα γίνουν στον δήμο Ρίου,βόρειου προάστιου των Πατρών, στην περιοχή Δρεπάνου.Φυσικά αγνοούνται οι κάτοικοι που αντιδρούν έντονα σε αυτό.Και δεν μας λένε αν θα γίνει στην περιοχή του Ρηγανόκαμπου τίποτα.Διότι πρώτα λέγανε ότι μέχρι να κατασκευαστεί ο καταυλισμός στο Δρέπανο θα γίνει πρώτα, προσωρινά, κάτι ανάλογο και στην ΜΟΜΑ για να στεγαστούν εκεί οι λαθρομετανάστες της Πάτρας.
Τώρα που λαθρομετανάστες δεν υπάρχουν σχεδόν τι θα γίνει ;Μήπως θα φέρουν άλλους απο αλλού;Τις αντιδράσεις των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Ρηγανόκαμπου ,που είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, να το σταματήσουν αυτό ,πως θα τους χειριστούν άραγε;
Είδομεν...
πηγή "ΔΡΑΣΙΣ ΑΧΑΙΩΝ"

1 σχόλιο:

  1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΝΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ: 1) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ KARA- ZAFFERI. ΚΤΛ. ΚΤΛ. ΚΤΛ

    Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_9233.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή