Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Λαθρομετανάστες στη Πάτρα: Όταν η παρανομία αποκτά επικίνδυνα δικαιώματα.

Σημερινή φωτογραφία από την Πάτρα, που καταγράφει μια από τις τελευταίες στιγμές ενός έντονου, συνηθισμένου για τους οδηγούς, περιστατικού.

Παράνομοι αλλοδαποί, μαζεμένοι σε ομάδες, στέκονται στα φανάρια περιμένοντας να σταματήσουν φορτηγά στο κόκκινο των φαναριών, για να τ' ανοίξουν και να μπουν μέσα. Όποιος οδηγός φορτηγού, δεν έχει ασφαλίσει πολύ καλά το φορτηγό του, χάρη στην σημερινή Ελληνική πολιτεία αναλαμβάνει χωρίς να το θέλει, το ρίσκο, του να βρεθεί κατηγορούμενος στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό!

Αυτό είναι ένα καθημερινό φαινόμενο για εμάς, με τις Αρμόδιες Αρχές, φαινομενικά τουλάχιστον, να μην κάνουν απολύτως τίποτα.

Πριν λίγους μήνες, στα ίδια σημεία οδηγοί έχουν καταγράψει τα ίδια φαινόμενα και σε βίντεο:

Αναρωτιόμαστε, πόσες χιλιάδες παραβιάσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας επαναλαμβάνονται καθημερινά μπροστά στα μάτια των Ελλήνων, που ανήμποροι πια από την αδιαφορία (-ή επιθυμία) των υπευθύνων, σε μια οικονομικά πολύ δύσκολη εποχή, βλέπουν να δίνεται απλόχερα το δικαίωμα στους αλλοδαπούς να τσαλαπατούν τους Ελληνικούς νόμους και κάθε ίχνος αξιοπρέπειας... Αυτή η απαξιωτική κατάσταση, πρέπει σύντομα να τελειώσει, και όχι φυσικά βαπτίζοντας όλους αυτούς τους παρανόμους, Έλληνες, ως τα δυο κυβερνώντα κόμματα έχουν κάνει στο παρελθόν, και προσβλέπουν για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου