Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

ΙΜΙΑ - ΑΙΓΑΙΟ 30-31/1/2011. ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ.

Ιμια - Προοίμιο Συνεκμετάλλευσης

ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2), 11:30π.μ..

-ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ σε μία ανάλλυση των Τουρκικών κινήσεων, ο ΠΑΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΙΚΙΟΣ που κάλυψαν τα γεγονότα ως στρατιωτικοί συντάκτες στο χρονικό εκείνων των ημερών, ο πρέσβης και πρώην Ευρωβουλευτής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ο καθηγητής ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ για τις γεωπολιτικές επιδειώξεις της Τουρκίας.

-ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

-ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΙΜΙΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔOΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, 19:00.

-ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ σε μία ανάλλυση των Τουρκικών κινήσεων, ο δημοσιογράφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΑΣ στο χρονικό εκείνων των ημερών, ο Ήρωας ΣΤΙΒ ΛΑΛΑΣ για την ελλαδική αποδιωργάνωση και οι βουλευτές ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ για τις μεθοδεύσεις δυνεκμετάλλευσης.

-ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Την Κυριακή 30 και την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η ΝΕ.Ο.Σ. διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων και δράσεων, κατά όσων σκέπτονται να βάλουν χέρι στην Εθνική μας κυριαρχία και στον Εθνικό πλούτο του Αιγαίου μας. Την επέτειο της θυσίας τριών Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια, τότε που ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως ευχόταν να φυσήξει ο άνεμος και να ξηλώσει την Ελληνική σημαία και κάποιοι σχεδίαζαν τις γκρίζες ζώνες της υφαρπαγής του Εθνικού μας πλούτου στο Αιγαίο, η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σειρά δράσεων, ημερίδων και πορειών, για να διατρανώσουμε ότι θέληση του Ελληνικού λαού είναι να κόψει κάθε χέρι που θα προσπαθήσει να ακουμπήσει την Εθνική μας κυριαρχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου