Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Επιστολή - απάντηση στον Απ. Κατσιφάρα

Δημόσια απάντηση στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, με την οποία τον προσκαλούσε σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στα Καλάβρυτα, απέστειλε ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.


Η δημόσια επιστολή του κ. Χρυσανθακόπουλου, έχει ως εξής:


«Αγαπητέ Απόστολε,

έλαβα την πρόσκληση σου,

γνωρίζεις πολύ καλά ότι η επονομαζόμενη σύσκεψη φορέων παρουσία του Πρωθυπουργού έχει μόνο ένα νόημα να δώσει στην Αχαΐα ο κ Παπανδρέου όσα της χρωστάει!

Επειδή δεν το έπραξε όταν είχε τα λεφτά και χάθηκαν τόσα έργα, το μόνο που μένει είναι, αυτά που στην συνάντηση μας είχαμε συμφωνήσει ως βουλευτές, να τα ζητήσεις πάλι και πάλι και πάλι….

Αλήθεια τι τύχη έχει το κοινό υπόμνημα των φορέων που του έχει αποσταλεί προ 18μήνου; Πήραμε απάντηση; Που βρίσκεται; Ποιος την έχει; Τι λέει;

Όπως κατάλαβες, σε εμπιστεύομαι απόλυτα να διεκδικήσεις «μαχητικά» αυτά  που ως υποψήφιος Περιφερειάρχης δεσμεύτηκες! Θα ενθυμείσαι που σε προκάλεσα να πεις πότε (ποτέ) συγκρούστηκες όπως έκανα εγώ  με την Κυβέρνηση; Ευκαιρία να το πράξεις τώρα!

Την τελευταία συγκέντρωση το 2004 στα Καλάβρυτα παρουσία του, εγώ την είχα οργανώσει. Φρόντισε να ισχύουν τα ίδια συνθήματα που ειπώθηκαν τότε…

«Η Ελλάδα ανήκει  στους Έλληνες» κλπ

Και μην ξεχάσει την άλλη εβδομάδα να πάει στην Γενεύη στην  συνεδρίαση της λέσχης  Bilderberg!

Να δώσει μάλιστα χαιρετίσματα στον ΣΟΡΟΣ που παραχάραξε το βιβλίο της ιστορίας και στηρίζει τους Σκοπιανούς εναντίον μας , έχει ποντάρει ο φίλος που δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και 16 δις δολάρια στην πτώχευση της Ελλάδας….»

Πηγή: http://www.newsplus.gr/?v=2&aid=34607

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου