Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Δελτίο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ.

- ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κατά την προσέλευσή του στην Βουλή για την εκλογή του νέου Προέδρου της, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στις εξής δηλώσεις:

Δημοσιογράφος: «Για τα λιμάνια να μας πείτε δυο λόγια...».
Γ. Καρατζαφέρης: «Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να το χειριστεί η Κυβέρνηση με ευθύνη. Προτείνω επαναδιαπραγμάτευση. Η Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει πολύ μεγαλύτερα ποσά, αλλά από την άλλη πλευρά, βεβαίως, να μην κάνουμε και το χατίρι κάποιων να διώξουμε τους Κινέζους από τη Μεσόγειο γιατί και αυτό θα είναι μια διπλωματική ήττα».

Δημοσιογράφος: «Είδαμε χθες τα περισσότερα μέλη της νέας Κυβέρνησης με αυτοκίνητα μικρού κυβισμού, υβριδικά κτλ. Πώς σας φαίνεται αυτό;».
Γ. Καρατζαφέρης: «Εγώ επιμένω σ' αυτό που έχω πει: ότι δε χρειάζονται οι βουλευτές να έχουν 324 αυτοκίνητα. Είναι περιττά. Μπορούσαμε και πριν με τα δικά μας, μπορούμε και τώρα. Αν θέλουμε πράγματι να κάνουμε οικονομία, να ξεκινήσουμε απ' το κεφάλι».

- Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Θεμιτές οι ανάγκες των εργαζομένων σε οποιοδήποτε τομέα επαγγελματικής δράσης. Όμως είναι αδιανόητο να επιζητούν να υποκαταστήσουν τον ρόλο της κυβέρνησης. Ακόμα πιο αδιανόητο είναι η εκάστοτε κυβέρνηση, για λόγους ισορροπιών, να επιτρέπει ανατροπή των θεσμικών ρόλων. Στο λιμάνι υπήρξε μια "πιεστική" διαδικασία. Απαιτείται βελτίωση των όρων της Συμβάσεως μέσω σοβαρού διαλόγου με εξαιρετική προσοχή προς τους αντισυμβαλλομένους».

- Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΟ "ΣΚΟΠΙΑΝΟ"

«Ο Μεγάλος Σύμμαχος θέλει να "τακτοποιήσει" τα Σκόπια. Κάθε καθυστέρηση έχει τεράστιο κόστος γι΄ αυτόν. Πριν συμπιεστούν πρόσωπα και καταστάσεις η Κυβέρνηση έχει μόνο μια διαφυγή: Να περάσει την απόφαση στον Ελληνικό Λαό! Τα «αντριλίκια» έχουν ημερομηνία λήξεως. Ιδιαιτέρως όταν υπάρχει ανοιχτή η εξ΄ Ανατολών διαχρονική πρόκληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου