Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ο Φασισμός της Αριστεράς - «ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ INDYMEDIA»

--------------------------------
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ INDYMEDIA

Για μια ακόμη φορά οι μισθοφόροι φασίστες του Τέταρτου Ράιχ αποφάσισαν με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ να μην αφήσουν τους κατοίκους του 6ου διαμερίσματος της Αθήνας να διαμαρτυρηθούν για τις κτηνώδεις συνθήκες διαβίωσης που ζουν και καταγγέλουν οργανώνοντας μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ η Αστυνομία ΔΕΝ θα απαγορέψει.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:02 π.μ.

και κάντε κλικ στην εικόνα να δείτε πως αμέσως προβαίνουν στην παράνομη αντισυγκέντρωση την επόμενη.

Αυτή η μέθοδος των πραιτωριανών νεοφασιστών είναι γνωστή χρόνια τώρα και την ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ οι Αρχές ΜΗ εφαρμόζοντας τους νόμους του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Φασιστικά λοιπόν αποφασίζουν να πάνε στο μέρος διαμαρτυρίας ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ με τα γνωστά σακίδια με τον εξοπλισμό (μολότοφ, λοστάρια, τσεκούρια, αξίνες και ότι βάλει το μυαλό σας) και με τις κουκούλες παραμάσχαλα για να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ τους κατοίκους των περιοχών που δεινοπαθούν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Θα αφήσουν τα 4χ4 στο προσωπικό γκαράζ του μπαμπά και θα κατέβουν από τις πευκόφυτες περιοχές των βορείων προαστίων να σπάσουν καμιά περιουσία μεροκαματιάρη και ασφαλώς ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν).

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ...ΑΖΗΜΙΩΤΟ!

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ Η CIA.

Φυσικά σε όσες συγκεντρώσεις κάνουν οι επαγγελματίες ρατσιστές και οι νεοταξικοί φασίστες που τους χρηματοδοτεί ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Σόρος δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ αντισυγκέντρωση από ΚΑΝΕΝΑΝ φορέα.

Καταλαβαίνετε τώρα ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ που θέλουν να ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ στον κάθε δημοκράτη Έλληνα να διαδηλώσει και φυσικά ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

Αυτά όμως είναι μόνο απατηλά όνειρα.... βλέπουν το πλήθος του κόσμου και ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ...

Καταλαβαίνετε πως ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ....ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΤΟΜΑΡΑ ή να σας θυμίσω πως κλάσατε μέντες όταν είδατε τις χιλιάδες του κόσμου στην πορεία για τα ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ....πρέπει να ήταν ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ η εικόνα για εσάς να είναι ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ...ένα blackout το πάθατε γι αυτό και κρυφτήκατε στις γιάφκες των Εξαρχείων...

ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...

ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ.

Όσο για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ τον προετοιμάζουμε από τώρα.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
--------------------------------
Πηγή: Hellenic-Revenge

Όπως γίνεται κατανοητό, οι «προοδευτικοί αριστεροί» του indymedia, υπέρμαχοι των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων μόλις ενημερώθηκαν για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας απόψεων κατά των λαθρομεταναστών, μιας ομάδας ατόμων στην πλατεία Αμερικής την Τετάρτη 24/2/2010 στις 7 μ.μ., διοργάνωσαν αντιδιαδήλωση στο ίδιο σημείο μια ώρα νωρίτερα(!!!) στην πλατεία Αμερικής την Τετάρτη 24/2/2010 στις 6 μ.μ. (link της ανακοίνωσης στο indy) με θέμα «ανοιχτοί δημόσιοι χώροι σε όλους χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς» ... και «καμία ανοχή στις φασιστικές συμμορίες».

Στο άρθρο 11 της σύμβασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διαβάζουμε:

«Αρθρo 11 - Ελευθερία τoυ συvέρχεσθαι και συvεταιρίζεσθαι

1. Παv πρόσωπov έχει δικαίωµα εις τηv ελευθερίαv τoυ συvέρχεσθαι ειρηvικώς και εις τηv ελευθερίαv συvεταιρισµoύ συµπεριλαµβαvoµέvoυ τoυ δικαιώµατoς ιδρύσεως µετ’ άλλωv συvδικάτωv και πρoσχωρήσεως εις συvδικάτα επί σκoπώ πρoασπίσεως τωv συµφερόvτωv τoυ.

2. Η άσκησις τωv δικαιωµάτωv τoύτωv δεv επιτρέπεται vα υπαχθή εις ετέρoυς περιoρισµoύς πέραv τωv υπό τoυ vόµoυ πρoβλεπoµέvωv και απoτελoύvτωv αvαγκαία µέτρα εv δηµoκρατική κoιvωvία, και τηv εθvικήv ασφάλειαv, τηv δηµόσιαv ασφάλειαv τηv πρoάσπισιv της τάξεως και πρόληψιv τoυ εγκλήµατoς, τηv πρoστασίαv της υγείας και της ηθικής, ή τηv πρoστασίαv τωv δικαιωµάτωv και ελευθεριώv τωv τρίτωv. Τo παρόv άρθρov δεv απαγoρεύει τηv επιβoλήv voµίµωv περιoρισµώv εις τηv άσκησιv τωv δικαιωµάτωv τoύτωv υπό µελώv τωv εvόπλωv δυvάµεωv της αστυvoµίας ή τωv διoικητικώv υπηρεσιώv τoυ Κράτoυς.»

Με άλλα λόγια, η Ελευθερία τoυ συvέρχεσθαι και συvεταιρίζεσθαι που αποτελεί Ανθρώπινο Δικαίωμα, περιορίζεται - δεν δύναται να ασκηθεί - προκειμένου να προστατευθούν δικαιώματα και ελευθερίες τρίτων, όπως η Ελευθερία τoυ συvέρχεσθαι και συvεταιρίζεσθαι της πρώτης ομάδας η οποία είχε προαναγγείλει πρώτη την άσκηση αυτής της ελευθερίας στο συγκεκριμένο τόπο και χρόνο.

Αυτό σε γενικές γραμμές σημαίνει ότι οι χρονικά και τοπικά επικαλυπτόμενες
αντιδιαδηλώσεις ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Φυσικά η παραπάνω ανακοίνωση του Indymedia μιλάει για μια ώρα νωρίτερα, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι για να ξεκινήσει μια διαδήλωση, τα σχετικά άτομα - ο κόσμος, τα μέλη και συντονιστές αρχίζουν να μαζεύονται σιγά σιγά στο εκάστοτε σημείο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα. Είναι λογικότατο, ότι για να ξεκινήσει η διαδήλωση στις 7μ.μ. κάποια μέλη της θα είναι εκεί από τις 6.30μ.μ. ή και νωρίτερα (κάποια μέλη μπορεί να είναι από τις 6μ.μ.), και δεν θα εμφανιστούν δια τηλεμεταφοράς στο αυτό σημείο ακριβώς στις 7μ.μ.

Επομένως, κατά την κρίση μου, η διοργάνωση αντιδιαδήλωσης (συγκέντρωσης με θέμα αντίθετο και επιθετικό προς το θέμα και τα μέλη της πρώτης διαδήλωσης) μια ώρα πριν την διαδήλωση - και μάλιστα χωρίς ξεκάθαρο χρονικό περιορισμό άσκησης της αντιδιαδήλωσης - έγκειται στα όρια της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και υποδηλώνει μηδενικό σεβασμό και προστασία στην ελεύθερη και ανεπηρέαστη άσκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πρώτης ομάδας διαδηλωτών.

Προσωπικά θα αποδεχόμουν ως νόμιμη (χωρίς να προσκρούει στα ανθρώπινα δικαιώματα) την αντιδιαδήλωσή τους, αν είχε συγκεκριμένο χρονικό περιορισμό ο οποίος θα έληγε τουλάχιστον μια ώρα πριν την επόμενη διαδήλωση (μισή ώρα να φύγουν μετά το τέλος της αντιδιαδήλωσης οι αντιδιαδηλωτές και μισή να φτάσουν οι επόμενοι διαδηλωτές για την κανονική διαδήλωση), αφού είναι διαδηλώσεις εντελώς αντίθετων απόψεων και εφόσον ήταν εξαιρετικά αναγκαία (λόγο εξωτερικών ανώτερων πιέσεων) η εκδήλωση των δύο διαδηλώσεων στον ίδιο τόπο την ίδια μέρα σε κοντινό χρονικό διάστημα.

Η επιλογή όμως του ίδιου τόπου, σε άγνωστο - μη ασφαλές - χρονικό περιθώριο εκτέλεσης της αντιδιαδήλωσης των «προοδευτικών αριστερών» και «υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», καταδεικνύει κατάφορα σε κάθε λογικό άνθρωπο πως οι κύριοι αυτοί πρώτοι απ' όλους δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα για τα οποία οι ίδιοι υποκρίνονται πως κόπτονται. Καταδεικνύει πως οι ίδιοι φασιστικά[1] εμποδίζουν την ελεύθερη και ανεπηρέαστη άσκηση των διεθνώς κατοχυρωμένων και αποδεκτών ελευθεριών, των πολιτών που δεν συμφωνούν μαζί τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς και επιθυμίες.

-------
[1] Φασισμός: «Ο φασισμός είναι ριζοσπαστική και αυταρχική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα». Αν αναλογιστεί κανείς, πως οι κύριοι indymedia-αριστεροί-αναρχικοί αντιδιαδηλωτές, ορίζουν το δικό τους έθνος[2], ως ένα σύνολο ανθρώπων με γενικευμένες βιολογικές, πολιτισμικές και ιστορικές συνθήκες (πολυπολιτισμικό  - αναρχικό έθνος), και αυτό το βάζουν υπεράνω κάθε άλλης αξίας (σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλήθεια, δημοκρατία-δημοψηφίσματα κτλ) προκειμένου να δημιουργήσουν μια κινητοποιημένη πολυπολιτισμικά αναρχική εθνική κοινότητα, τότε εύκολα διαπιστώνεται πως ο ορισμός «Φασισμός» είναι φτιαγμένος γι' αυτούς! Και το πόσο υποκριτές είναι, φαίνεται από την ατάκα τους: «καμία ανοχή στις φασιστικές συμμορίες», όταν οι ίδιοι με τις πράξεις τους αποδεικνύουν σε κάθε νοήμονα άνθρωπο, πως αποτελούν εμπράκτως μια φασιστική συμμορία!...

[2] Έθνος: «Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα που διακρίνουν το σύνολο αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα.».. Εξ' ορισμού βλέπουμε πως τα έθνη πάντα θα υπάρχουν, αφού έθνος σημαίνει σύνολο ανθρώπων με κοινά γνωρίσματα. Μια ομάδα π.χ. αναρχικών, η οποία θα διακρινόταν σε παγκόσμια κλίμακα, θα συγκροτούσε το αναρχικό έθνος. Μια ομάδα αριστερών - δεξιών και (λαθρο)μεταναστών, που έστω θα ζουν αρμονικά, σε παγκόσμια κλίμακα θα συγκροτεί το πολυπολιτισμικό έθνος, κ.ο.κ. Στην ουσία λοιπόν, δεν βάλλονται γενικά τα έθνη από τους φασίστες «προοδευτικούς αριστερούς» αλλά βάλλονται τα συγκεκριμένα υπάρχοντα έθνη, προς όφελος ενός καινούριου μεγαλύτερου (και επομένως με μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα!) πολυπολιτισμικού έθνους, το οποίο προσπαθούν οι φασίστες πολυπολιτισμικοί εθνικιστές να εγκαθιδρύσουν, τοποθετώντας το υπεράνω κάθε άλλης αξίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου