Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Η ΝΕ.Ο.Σ. ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ορθοδόξου Συναγερμού παρευρέθηκε στην Κύπρο για να τιμήσει τους σύγχρονους ήρωες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού. Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, τον πρώην πρόεδρο Παναγιώτη Καράμπελα, τον ταμία της ΝΕ.Ο.Σ. Ζαχαρία Λάππα και την υπεύθυνη του Βορειοηπειρωτικού Τομέα της ΝΕ.Ο.Σ. Αθηνά Κρεμμύδα. Το παρόν έδωσε και το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. Σταύρος Καρκαλέτσης.

Η αντιπροσωπεία ήταν παρούσα στην πορεία των μοτοσικλετιστών την Κυριακή 9 Αυγούστου, καθώς και στο ετήσιο μνημόσυνο του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι η πορεία ήταν η μεγαλύτερη πορεία μετά το 1996.

Ο πρόεδρος και η αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ συνάντησαν και συζήτησαν για αρκετή ώρα με τους γονείς του Τάσου Ισαάκ, ενώ την Δευτέρα 10 Αυγούστου συναντήθηκαν με τον πατέρα του Σολωμού Σολωμού, όπου υπήρξε ένας άκρως ενδιαφέρων και πολύωρος διάλογος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Μεγαλόνησο τα στελέχη και ο Πρόεδρος συζήτησαν με Ελληνοκυπρίους φοιτητές και μαθητές. Εντύπωση προκάλεσε η ενθουσιώδης ανταπόκριση που έδειξαν τα παιδιά μόλις έμαθαν ποια είναι η ΝΕ.Ο.Σ. Εκτενές ρεπορτάζ για την περιοδεία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στην εκπομπή «Ελλάδα γεια σου» στον τηλεοπτικό σταθμό «Τηλεάστυ» την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 4 το απόγευμα.

Να θυμίσουμε για μία ακόμη φορά ότι για τις υπόλοιπες πολιτικές νεολαίες οι ήρωες Ισαάκ και Σολωμού είναι μια ανάμνηση θολή, μιας και ούτε υπήρχε εκπρόσωπος τους, αλλά ούτε και κάτι που να δείχνει ότι δεν ξεχνούν. Προφανώς ξέχασαν, δεν υπολόγισαν όμως τον ΛΑ.Ο.Σ. και την ΝΕ.Ο.Σ. που φωνάζουν και θα φωνάζουν «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

Φωτογραφικό υλικό:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου