Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΣΤΟΝ Ρ/Σ «ΘΕΜΑ 9.89»

Ο ΛΑ.Ο.Σ. αποτελεί σήμερα την σταθερή παράμετρο, τόσο μέσα στην παράταξη όσο και στην ελληνική πολιτική σκηνή συνολικά. Το ότι παίρνουμε τα εύσημα για τη στάση μας είναι απόρροια της πολιτικής μας και όχι απόρροια του ότι απώλεσε το προνόμιο η Ν.Δ. Είναι αδιανόητα πράγματα για οποιοδήποτε κόμμα, πόσο μάλλον για τη Ν.Δ., να μεθοδεύεται διαρροή υπέρ ενός Βουλευτή και κατά ενός άλλου.

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σήμερα στον Ρ/Σ «ΘΕΜΑ 9.89» και τους δημοσιογράφους Δ. Βερύκιο και Γ. Δημητρομανωλάκη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΜΠΟΥΚΗ
Μετά την επιστολή, κάτι που ήταν πρότασή μας, τα πράγματα αλλάζουν: Ή θα δώσει η Siemens στοιχεία ή θα χάσει έργα. Υπάρχει πια ένα κόστος που πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν. Και ας μην ξεχνάμε την παράμετρο του επηρεασμού της μετοχής της Siemens στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από οποιαδήποτε μεταβολή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS
Η πίεση που ασκήθηκε από την αποχώρηση του ΛΑ.Ο.Σ. οδήγησε σε ροή πληροφοριών μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η υιοθέτηση της πρότασής μας για την επιστολή, η εμφάνιση των «χαμένων» σελίδων της δικογραφίας, η φυγή του blanco απ’ τα ονόματα της λίστας με τους δωρολήπτες της Siemens αλλά και η πρόθεση της Επιτροπής να κληθεί ο κ. Μητσοτάκης να καταθέσει είναι όλα υλοποίηση των όρων που θέσαμε για να επιστρέψουμε. Άλλωστε δεν υπάρχει καταλληλότερος απ’ τον Κωστή Αϊβαλιώτη να μεταβεί στη Γερμανία για να εξετάσει τους μάρτυρες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Αντιλαμβάνομαι ένα είδος “compromise” ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα να χρεωθούν τα σκάνδαλα στα «πολιτικά πτώματα» που διαθέτουν αμφότεροι και όχι στους πραγματικούς ενόχους που είναι τα ίδια τα κόμματα και οι μηχανισμοί τους. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι που κανείς απ’ τους δύο, δεν καταλαβαίνει πως ο ελληνικός λαός απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια. Ο ΛΑ.Ο.Σ. θέλει να μην μείνουν σκιές για τίποτα και να «στο κάδρο» όλοι οι πραγματικά εμπλεκόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου