Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ο Θεόδωρος Τενέζος συνεχίζει μετά από έναν μήνα την απεργία πείνας. Η κυβέρνηση ακούει;;;;


Ένας μήνας απεργίας πείνας - Το θέμα στην βουλή από τις 25-2-2009
Ο Θεόδωρος Τενέζος, μικρομεσαίος επιχειρηματίας που καταστράφηκε από το καρτέλ του χάλυβα, (όπως δεκάδες άλλες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα εκατοντάδες ανέργους), βρίσκεται στην 29η ημέρα απεργίας πείνας μπροστά από την επιτροπή ανταγωνισμού.
Ο πρώτος και ο μόνος βουλευτής που βρέθηκε έως τώρα μαζί του στον χώρο της διαμαρτυρίας του είναι βουλευτής Β' Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο βουλευτής Σερρών Ηλίας Πολατίδης στις 25/2 κατέθεσε σχετική ερώτηση στην βουλή, η οποία αναμένουμε να απαντηθεί από τον Υπουργό Ανάπτυξης.

H NE.O.Σ. κοντά στον Θόδωρο Τενέζο και την μάχη κατά των καρτέλ
Οι καταγγελίες του Θεόδωρου Τενέζου για τους τρόπους παράνομης δραστηριοποίησης του καρτέλ, για τον στραγγαλισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του χώρου, και για τις πολιτικές και δικαστικές προεκτάσεις της παρανομίας, δημιουργούν δεκάδες σοβαρά ερωτήματα για όλους αυτούς που μας παραμυθιάζουν με τις «ευκαιρίες» της νεανικής επιχειρηματικότητας, σε μία αγορά ασφυκτικά και τεχνικά περιορισμένη από τα μεγάλα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα.
Ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος και τομέλος της ΟΚΕ εμπορίου του ΛΑΟΣ και εκλεγμένος στο Δ.Σ. της ομοσπονδίαςεμπορικών συλλόγων Αττικής, Παναγιώτης Δούμας, επισκέφτηκαν τον Θόδωρο Τενέζο,και συνομίλησαν μαζί του για τους τρόπους προβολής και υποστήριξης της κίνησήςτου.
Στη ραδιοφωνική εκπομπή της ΝΕ.Ο.Σ "ΕΦΟΔΟΣ 15-35" στις 11-3-2009 με τηλεφωνική του παρέμβαση μας κατήγγειλε οτι δεν τον ακούει όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και κανένας άλλος πολιτικός σχεδιασμός πέραν του ΛΑ.Ο.Σ και των βουλευτών του.
Τι θα γίνει λοιπόν κύριοι; Θα τον αφήσουμε στη μοίρα του και να τραβήξει ο ίδιος αυτό τον άνισο αγώνα;
Φυσικά και όχι... ο ΛΑ.Ο.Σ και η ΝΕ.Ο.Σ είναι δίπλα στον αγώνα του και στον αγώνα του καθενός που ζητάει το αυτονόητο.
Ίσες ευκαιρίες για όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου