Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Εκδήλωση της ΝΕ.Ο.Σ. στα Τρίκαλα για τον Γρηγόρη Αυξεντίου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου στα Τρίκαλα εκδήλωση μνήμης για τον ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου. Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος και ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης. Ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. αναφέρθηκε στην ζωή του ήρωα και την εθνική του δράση καθώς και στον ηρωικό θάνατό του. Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε για την πολιτική διάσταση του αγώνα της ΕΟΚΑ και τόνισε ότι ο αγώνας αυτός παραμένει αδικαίωτος.
Ακολούθησε προβολή συλλεκτικής ταινίας με θέμα την δράση του ήρωα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή του κόσμου που δείχνει να αγκαλιάζει την προσπάθεια της ΝΕ.Ο.Σ. και του ΛΑ.Ο.Σ. Τέλος στη εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες από τους γειτονικούς νομούς με επικεφαλή τον Δημήτρη Τσιάρα, υπεύθυνο της ΝΕ.Ο.Σ. για την Κεντρική Ελλάδα.
Μετά την εκδήλωση τα στελέχη τα μέλη, αλλά και οι φίλοι της ΝΕ.Ο.Σ., διασκέδασαν σε παραδοσιακό τσιπουράδικο. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς όταν ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Γιάννης Παναγιωτακόπουλος έπιασε την κιθάρα τραγουδώντας πατριωτικά τραγούδια παρασέρνοντας όλο το μαγαζί. Μπράβο στη Διοίκηση της ΝΕ.Ο.Σ Κεντρικής Ελλάδας για την εξαιρετική εκδήλωση και την πάρα πολύ καλή οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου