Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Αναφορικά με την κατάταξη της Ελλάδας σε χαμηλή θέση της λίστας της "Διεθνούς Διαφάνειας", που αφορά στην αδιαφάνεια και τη διαφθορά, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε τα εξής:

«Με τις ευλογίες του Εφραίμ, τις μεθοδεύσεις Χριστοφοράκου και με τα "ναύλα" Παυλίδη, κατρακυλήσαμε στον κατάλογο των χωρών με υψηλό δείκτη αδιαφάνειας και διαφθοράς. Αναρωτιόμαστε μετά, γιατί δεν γίνονται επενδύσεις, όταν είμαστε η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, με μια δικαιοσύνη ελεγχόμενη και με συντεχνίες όργανα συμφερόντων αλλά και κομμάτων. Έχουμε έλλειμμα σοβαρότητας και ευθύνης ως κράτος. Επιβάλλεται να αλλάξουμε μυαλά».

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ Ε.Μ.Π. κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Πρύτανη του Ε.Μ.Π., κ. Μουτζούρη, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης ανέφερε:

«Οι τελευταίες δηλώσεις του Πρύτανη του Πολυτεχνείου, κ. Μουτζούρη, αποτελούν "μουτζούρα" στη μακρόχρονη ακαδημαϊκή πορεία του. Του θυμίζουμε τη ρήση: "Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις", όπως επίσης και το τι απεκρίθη ο Σωκράτης, όταν του υπέδειξαν να αντιδράσει στην καταδίκη του: "καλός νόμος, κακός νόμος, είναι όμως νόμος"».

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην Οικονομία και την αντίδραση των τραπεζιτών στο σχέδιο νόμου για ρύθμιση των χρεών, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε τα εξής:

«Χαιρόμαστε που έγινε αποδεκτή η άποψη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη για "πλαφόν" στους μισθούς του Δημοσίου.Όσον αφορά τους τραπεζίτες, πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν, ότι από κάποια στιγμή και μετά, δεν μπορούν να υπαγορεύουν τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά να υπακούουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου