Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Το ΛΑ.Ο.Σ. με 15 μόνο βουλευτές από τους 300, κατέχει και πάλι τα πρωτεία στην Βουλή!

Πηγή: Α1

Αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, η οποία αποδεικνύει ποιο κόμμα σήμερα κάνει το περισσότερο αναλογικά πολιτικό έργο και μάλιστα με διαφορά από όλα τα άλλα, δεν την είδα να κυκλοφορεί στα βασικά μεγάλα blogs από τα οποία ενημερώνομαι. Και φοβάμαι ότι ούτε θα την δω, γιατί ακόμα και στα πολιτικά blogs υπάρχουν οι πολιτικές θέσεις - και άρα τα πολιτικά φίλτρα ως προς τις πληροφορίες που θα προβληθούν.

Σκάναρα λοιπόν το ενημερωτικό αυτό άρθρο από την Α1, που αφορά όλους μας - ανεξάρτητα κόμματος - ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, και την ανέβασα στο internet για να ενημερωθεί ο κόσμος! - Είμαι περίεργος να δω, αν τα άλλα «ανεξάρτητα» blogs θα το προωθήσουν το θέμα, θα ασχοληθούν με αυτό ή θα το θάψουν κανονικά γιατί «δεν τους συμφέρει»...

Το ΛΑ.Ο.Σ. με μόνο 15 βουλευτές, όταν οι άλλοι έχουν 90, 160 κτλ, παίρνει τα πρωτεία στην δυναμικότητα και ενεργητικότητα στην Βουλή. Το ΛΑ.Ο.Σ. αποδεικνύεται ως πρώτη πολιτική δύναμη - αντιπολίτευση της χώρας, όταν η Κυβέρνηση και η Αντιπολίτευση, με αναλογική αντιστοιχία βάση των βουλευτών είναι πολιτικά ανύπαρκτες!

Υσ. Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την χώρα... εσύ περιμένεις ακόμα από τους «ανύπαρκτους» να σε σώσουν;
Πηγή: area51gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου