Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ....


νιώσαμε την ανάγκη να απαντήσουμε σε αυτο το δημοσίευμα του τοπικού πυρήνα της Χ.Α.:



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

Όλο λέμε να μην ασχοληθούμε με την προσωποποίηση του περιθωρίου που λέγεται Χ.Α αλλά η διαστρέβλωση των λεγόμενών μας που επιχειρήται απο τα ντόπια "παιδάκια" είναι άνευ ποταμών.
Σε υστερόγραφό τους απο το ιστολόγιο της τοπικής τους οργάνωσης ,όπου προηγουμένως έχουν σύρει τα εξ αμάξης προς τον Καρατζαφέρη (κλασσικό φαινόμενο άλλωστε),γράφουν κάποια πράγματα για την απάντηση που τους είχαμε δώσει.Το ωραίο είναι η διαστρέβλωση και η πλήρης παραποίηση αυτών που είπαμε.
Πραγματικά τους "δίνουμε συγχαρητήρια" διότι τέτοια παραπληροφόρηση θα την ζήλευαν και οι κομμουνιστές,οι πρωτομάστορες του είδους.
Καταρχάς ,απάντηση δεν πήραμε στα ερωτήματα που θέσαμε οπότε αυτό μας λέει πάρα πολλά!
Αλλά στο ψητό:Είτε σας αρέσει είτε όχι δεν είμαστε "νεολαία" αλλά νεολαία.Τα εισαγωγικά απορούμε γιατί τα βάζετε.Εμείς εδώ υπάρχουμε σαν τοπική νεολαία αν δεν σας αρέσει κ δεν το αντέχετε σαν ιδέα,τότε ξύδι...
Γιατί λέτε ότι εμείς δεν θεωρούμε τους Σριλανκέζους λαθρομετανάστες;Είπαμε τέτοιο πράγμα;Εμείς είπαμε ότι η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ που αναφέρατε δεν ήταν (λαθρο)μετανάστρια εδώ,πράγμα αναμφισβήτητο.Μην γράφετε ότι σας συμφέρει.
Επειδή αναφερθήκατε και στον καθηγητή Γούδη ,τον σημαντικότερο σύγχρονο διανοητή του Ελληνικού Πατριωτισμού.Τι δεν είναι αλήθεια που είπε ο καθηγητής;Έλλην μπορεί,πράγματι ,να γίνει ο οποιοσδήποτε ,κάτω απο κάποιες ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ,αυτό είπε, πράγμα που εσείς παραλείψατε,κ γιατί να έχει άδικο όταν ιστορικώς αυτό έχει γίνει επανειλλημένα.(δεν αναφερόταν στα πλήθη των λαθρομεταναστών).
Άλλωστε είναι γνωστό ότι κάποιοι άλλοι μιλούν με.. θαυμασμό ,για Ινδούς Βραχμάνες(Λόγω κ καλά..αρίας καταγωγής),κάποιοι άλλοι αμφισβητούν την φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού απο την Αρχαιότητα ή πιστεύουν ακόμα στα αναχρονιστικά Ινδοευρωπαϊκά μυθεύματα,ή βάζουν την Λευκή Φυλή πάνω απο τον Ελληνισμό!!Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Εμείς πιστεύουμε στην Ευρώπη των Εθνών, όλα τα έθνη-κράτη της Ε.Ε να έχουν μια ισότιμη συνεργασία,αλλά και να έχουν ισχυρή αυτοτέλεια . Δεν είμαστε φυλετιστές διεθνιστικού τύπου.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ,Η ΕΛΛΑΣ.Όλα τα άλλα έπονται.


ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορα που ασχολούμαστε μαζί τους, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε ούτε την όρεξη τους, ούτε τον άπλετο χρονο τους (διότι ως επαναστάτες που θα διαλύσουν το σύστημα , δεν έχουν δουλέψει μία ώρα)..................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου