Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Η ΨΕΥΤΙΑ Σ'ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...

Tα "παιδάκια" της Χ.Α. πάλι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο,μαύρο και γράφουν την μία ηλιθιότητα μετά την άλλη.Έτσι λοιπόν αφού κατα την πάγια τακτική τους αλλάζουν εντελώς αυτά που λέμε ,δεν έχουν καν την τόλμη να κάνουν παραπομπή στο ιστολόγιό μας διότι αυτομάτως θα καταδειχθεί η ψευτιά και η βλακεία τους.Έτσι λοιπόν ανάρτησαν κάποιες φωτογραφίες εκ των οποίων οι μισές δεν έχουν καμία σχέση με το ΛΑ.Ο.Σ,προέρχονται απο εφημερίδες του κατεστημένου,όπως "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ",και διαστρεβλώνουν το νόημα των λόγων του Χρήστου Γούδη, σε πρόσφατη ομιλία του στην Πάτρα,στην οποία παραβρέθηκε ομάδα τους και το μόνο που έκαναν ήταν να αφήσουν την χειρότερη εντύπωση σε ολόκληρο το κοινό!Δεν συνεχίζουμε...Για την ιστορία θα πούμε μόνο ότι όταν ρωτήθηκε ο κ.Γούδης απο μέλος της ομάδας τους ,αν θα μπορούν να γίνουν και Αφροασιάτες, Έλληνες,αυτός απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά και είπε μάλιστα ότι αυτό δεν γίνεται διότι η αφομοίωση γίνεται μόνο σε φυλετικώς και πολιτισμικώς συγγενείς πληθυσμούς.Έτσι για να συνενοούμαστε κάποια στιγμή και να κοπεί η λάσπη που πετάγεται ενός διανοούμενου του χώρου μας ,μόνο και μόνο επειδή αυτός δεν χρυσαυγίτης και ανήκει στο ΛΑ.Ο.Σ.(Καλό είναι να δούνε οι αναγνώστες την προηγούμενη απάντηση μας για να κρίνουν καλύτερα.)

ΥΓ: Επίσης, να πούμε ότι η μία φωτογραφία απο αυτές που παραθέτουν καταχωρήθηκε σε επόμενο τεύχος της Α1, του έντυπου οργάνου του ΛΑ.Ο.Σ,απο κάποιον δημοσιογράφο της εφημερίδας για να καταδείξει την επιχειρούμενη εθνοφυλετική μετάλλαξη που πάνε να κάνουν οι νεοταξίτες στον λαό μας!
Επίσης σας απαντάμε κι εμείς με μία φωτογραφία που αποδεικνύει την προβοκατόρικη δράση σας ........
Περαστικά σας...

14 σχόλια:

  1. xaxaxaxaxaxxaxa! Ρε μην ασχολείσαι με εμάς.Ένας μαλάκας είσαι μόνο και σε εχουμε πάρει χαμπάρι. Μάθε τι πιστεύις και αγωνίσου με το "μαύρο διαμάντη" σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήνυμα προς τους συναγωνιστάς:
    Μην ασχολείστε με τους ακραίους περιθωριακούς Χρυσαυγίτες.
    Ως ΝΕΟΣ τους έχουμε δείξει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στην Πάτρα, ότι εδώ είμαστε ΜΟΝΟ εμείς και ΚΑΝΕΙΣ άλλος!
    Ασ' τε τους να προβοκάρουν από τα sites τους τα οποία δε βλέπει κανείς.
    Όλοι οι πατριώται μπαίνουν ΝΕΟΣ-ΠΑΤΡΑΣ ακόμα και οι ανένταχτοι για αντικειμενική ενημέρωσιν.

    ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, εμείς φυλάμε θερμοπύλες και αυτοί είναι Γερμανοτσολιάδες και δειλοί! Για αυτό άλλωστε δεν ήρθαν και στη μάζωξή μας εις τα ελληνόψυχα Καμένα Βούρλα να μας την πέσουν! Είναι δειλοί λέμε!

    Ζήτω το Έθνος! Ζήτω ο ΛΑΟΣ!
    Όχι στο φασισμό! Εμείς είμαστε μόνο με τον Ελληνισμό!
    ΠΑΤΡΑ ΠΟΛΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΛΑΟΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

    Αναρχικοί ερχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι εχεται δειξει στη πατρα που εισται μονο εσεις και κανεις αλλος, μια δραση που εχεται κανει δημοσια ως νεος στη πατρα μπορεις να πεις ή μονο πουλατε μαγκια απο το πηκτρολογιο ανυπαρχτοι ,ενω για μας μιλαει ολη πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i neolaia laos exei kanei pragmata poy eseis oyte sta oneira sas den ta fantazeste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα! γεια πες μερικα πραγματα που εχετε κανει μηπως και εμεις στο μελλον αρχισουμε φανταζομαστε στα ονειρα μας,δεν υπαρχετε δε σας ξερει κανεις στη πατρα μαγκια απο το πηκτρολογιο μονο ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα το ήθελες να είμαστε μόνο ..ένας!!Καλά κοίταξε να κόψεις το μηνάρισμα ,βλάπτει τον εγκέφαλο.
    Εμείς δουλεύουμε συλλογικά σαν κόμμα κ άλλωστε δεν έχουμε και άπλετο ελεύθερο χρόνο,ειτε δουλεύουμε είτε σπουδάζουμε-πραγματικά κ όχι τρώγοντας τα λεφτά του μπαμπά κ της μαμάς..τεμπελιάζοντας κ κοπροσκυλιάζοντας πουλώντας τζάμπα εθνικοεπαναστατισμό.
    Ρε αρχιξεφτίλες τι πήγατε κ κάνατε στα ΤΕΙ .Ρόμπα γίνατε.Αφού τόσο πολύ σας εκφράζουν τα συνθήματα των κομμουνιστών γιατί πάτε κ "τιμάτε" τους νεκρούς του Εθνικού Στρατού του Βίτσι κ του Γράμμου;Την στιγμή μάλιστα,που μόνο εθνικοσοσιαλιστές δεν ήταν,εννοείτε.Ντροπή σας.Μάθετε κ λίγο ιστορία γιατί σε πολλά είστε σε πλήρη σύγχυση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παλι δεν απαντας, τι εχετε κανει εσεις στη πατρα?το απολυτο τιποτα δεν υπαρχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξερετε πολυ καλα ποιοι ειμαστε ποιοι εισαστε, τι κανουμε και ποιοι ειναι οι διασπαστες....

    λοιπον μαζευτειτε.....και αφειστε τις βνλακεις για τις εντυπωσεις.

    η νεος υπαρχει απο το 2004 πριν καλα καλα πατε λυκειο εσεις........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To 2004,'05,06 κ.ο.κ η ΝΕΟΣ είχε γεμίσει την Πάτρα με φυλλάδια για αρκετά θέματα.Πριν δυο χρόνια σε κεντρικά σημεία των Πατρών δόθηκαν φυλλάδια με θέμα την μη είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.
    Η Χ.Α που ήταν τότε;
    Γιατί αποκρύπτετε το γεγονός ότι αρχίσατε δραστηριότητα στην πόλη μας μόνο κ μόνο επειδή έρχονται ευρωεκλογές;ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" (εδώ γελάμε..),που δεν ασχολείστε με εκλογικές διαδικασίες;
    Μικρομάγαζο είστε του Μιχαλολιάκου που το μόνο που έκανε στο εθνικιστικό χώρο την τελευταία εικοσαετία ήταν να ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ Κ τίποτα άλλο.
    Ήδη όχι μόνο απο την ΝΕΟΣ(που έχει αυξηθεί κατα πολύ η δύναμή της) αλλά και πάρα πολλοί ανένταχτοι εθνικιστές ούτε που θέλουν να σας βλέπουν,ενώ πριν μια δεκαετία αυτό δεν συνέβαινε .Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε μπερδεύεις τους λογαριασμούς του google και απαντάς με του "ανένταχτου" τώρα! πρόσεχε λίγο, μην το βάζεις στο autologin (α ξέχασα, postαρες πριν στο άλλο blog)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανένταχτοι συναγωνιστές οι οποίοι στηρίζετε κριτικά τον ΛΑΟΣ, σας επαναλαμβάνω την παράκληση μου: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με τους φασιστες!
    Αυτοί είναι που σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσά μας αλλά και ανάμεσα στο έθνος το οποίο τους σιχαίνεται!
    Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτούς, εμείς κάνουμε πολιτική!

    ΖΗΤΩ Ο ΛΑΟΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!

    Υ.Γ. Πολύ καλή η δράση της Εθνικής Άμυνας, χαίρομαι που έχουμε τόσο καλούς αγωνιστές στην παράταξή μας! Ευτυχώς και αυτά τα παιδιά βρήκαν το δρόμο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε "Von stauffenberg" ποσο ψωναρα εισαι δινεις συγχαρητηρια στον εαυτο σου, ελεος ποσο γελοιος εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι Χρυσαυγήτες όντως έχουν βγάλει όνομα στην Πάτρα. Το Χειρότερο!...

    Ένα πράγμα που πρέπει να κατανοήσετε όλοι, είναι πως τα blogs είναι μόνο για συνειδητοποιημένους. Ο απλός πολίτης δεν πρόκειται να διαβάσει blogs τα οποία αντεπιτίθονται το ένα στο άλλο (- πέρα από το να διασκεδάσει με τους τσακωμούς σας), αλλά blogs που τον ενδιαφέρουν, τον ενημερώνουν και του δίνουν λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή