Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ


Σήμερα ,Κυριακή 31 του μηνός,πολύς νωρίς το πρωϊ εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο εκλογικό περίπτερο του ΛΑΟΣ στην πλατεία Β. Γεωργίου ,στο κέντρο της πόλης μας.
Σύμφωνα με την Π.Υ η φωτιά προκλήθηκε απο υγρό ανάφλεξης που πέταξαν άγνωστοι αφού παραβίασαν με εργαλεία ένα απο τα παράθυρα του περιπτέρου.Ευτυχώς μόνο εσωτερικά κάηκε το υλικό που υπήρχε αλλά εξωτερικά έμεινε άθικτο επειδή είναι σιδερένιο.Εντύπωση προκαλεί και η απουσία της Αστυνομίας στο πιο κεντρικό σημείο των Πατρών.
Να σημειωθεί ότι το εκλογικό κέντρο του κόμματος στήθηκε και λειτούργησε μόλις το προηγούμενο απόγευμα.
Φυσικά οι άγνωστοι δεν είναι καθόλου τέτοιοι αφού είναι βέβαιο ότι το έκαναν τα γνωστά αναρχικά στοιχεία του ανθελληνικού παρακράτους.Διάφοροι αναρχικοί και αριστεριστές κινούνταν πάνω κάτω και ευρύτερα γύρω απο το εκλογικό κέντρο ,κοιτάζοντας με απειλητικές ματιές.Μάλιστα το ίδιο βράδυ και αφού είχε κλείσει το εκλογικό περίπτερο ,σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,κάποια αναρχικά στοιχεία κλώτσαγαν μανιωδώς αυτό και έσκισαν αφίσες και σημαίες του κόματος που υπήρχαν εξωτερικά.Μάλιστα η άσχημη έκπληξη όλων αυτών αλλά και των γύρω εκλογικών κέντρων των κομμάτων της αριστεράς μεγάλωσε όταν ήρθε στο εκλογικό κέντρο ο βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ ,Θάνος Πλεύρης.Οι ζημιές διορθώθηκαν και απο Δευτέρα θα λειτουργεί κανονικά το περίπτερο του κόμματος.
Πραγματικά μόνο γέλιο μας προκαλεί όλο αυτό που κάνουν και επιβεβαιωνόμαστε ότι χρήζουν άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου