Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για το θέμα της ιθαγένειας στη Πάτρα.

Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Αχαΐας

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα η εκδήλωση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης από τον όμιλο Ιστορικών και Κοινωνικών Μελετών με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Αχαΐας κ. Χρυσανθακόπουλο Α. και την στήριξη της Ν.Ε. Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για μια σοβαρή συζήτηση πάνω στο θέμα της χορήγησης Ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου σε παράνομα εισελθόντες στην Ελλάδα μετανάστες.

Το συμπέρασμα της συζήτησης συμπίπτει με την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών που είναι να μην δοθεί Ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου στην συγκεκριμένη κατηγορία μεταναστών.

Δυστυχώς η πλειοψηφία των τοπικών Μ.Μ.Ε. αντί να επικεντρωθούν στην ουσία της εκδήλωσης προτίμησαν να ασχοληθούν (ηθελημένα ή μη) με ασήμαντο γεγονός που προκάλεσε περιθωριακή ομάδα ατόμων. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται προσπάθεια “θαψίματος” της πλειοψηφούσας άποψης για το συγκεκριμένο, μείζων, ζήτημα το οποίο αφορά όλους τους Έλληνες και καλούμε τα Μ.Μ.Ε. να είναι πιο αντικειμενικά απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα.

Πάτρα, 24/02/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου