Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Έχουν εντολή να μην ακουμπάνε τους Εγκληματίες!!!!!... και να προσαγάγουν τους νομοταγείς πολίτες προληπτικά!!!!

Ακούστε τι λέει ο παρουσιαστής της εκπομπής!!!!!!!!...


«Εγώ θα σας μεταφέρω μόνο δύο δηλώσεις που έκανε εδώ στην εκπομπή ο κ. Μακρής, ο εκπρόσωπος των χιλιάδων αστυνομικών στην Αττική. Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής. Επίσημα πράγματα, επίσημα χείλη. Με αφορμή το μακελιό που είχαμε στον Βύρωνα. Μου είπε ευθέως μεταξύ άλλων. Μα έχουμε εντολή να μην ακουμπάμε αλλοδαπούς. Αν τυχόν ακουμπίσει αστυνομικός αλλοδαπό φεύγει από το σώμα. Μου τα είπε εδώ δημόσια.

Επίσης τόνισε με έμφαση ότι το 80 με 90% των σκληρών περιστατικών προέρχονται από αλλοδαπούς και όσα άλλα ακούγονται είναι τρίχες!!!!.....»

Τι σημαίνει αυτό;.. Ότι η αστυνομία έχει εντολή να μην ακουμπάει το 80-90% των εγκληματιών στην Ελλάδα!!!!..

Σε αυτό το σημείο νομίζω αξίζει να παρατεθούν κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη Μαρτυρία της Χριστίνας Σιδέρη. Συνοπτικά, ενώ την ίδια μέρα το μεσημέρι, γίνονταν εγκληματικά έκτροπα, η Αστυνομία έκανε μια προσαγωγή, όταν το απόγευμα χωρίς λόγο και αιτία, η αστυνομία έκανε δεκάδες (29) προσαγωγές σε άτομα που συμμετείχαν σε ειρηνική και νόμιμη συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής.

«Από την ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑ»
http://ellada-ora0.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html
--------------
Κέντρο Αθήνας 2,00 μ.μ
- «Περνώντας από το Σύνταγμα και την ώρα που φτάνουν οι πρώτες ομάδες που διαδηλώνουν, ακούω θορύβους από σπασίματα και κοιτώντας στη συμβολή της Σταδίου με την πλατεία, βλέπω για άλλη μία φορά κουκουλοφόρους να πετάνε πέτρες στην αστυνομία!!!»

- «Μένω άναυδη, βλέποντας τους να κρατάνε αξίνες, δίχαλα σφυριά και να ξηλώνουνε, στην κυριολεξία, μάρμαρα, κομμάτια ασφάλτου και πεζοδρόμια. Γεμίζανε τα σακίδια που βρίσκονταν στις πλάτες τους και ακολούθως με τα πολεμοφόδια ανά χείρας, τα εκτοξεύανε βροχή προς τους αστυνομικούς που προσπαθούσανε μάταια να προστατευθούν. Άλλες ομαδούλες με full face και κράνη, πετάνε μολότοφ. Μόλις οι αστυνομικοί σπεύδουνε να τους απωθήσουνε, αυτόματα η περιφρούρηση των μπλοκ του ΠΑΜΕ, ΤΩΝ οικολόγων και του ΣΥΝ, ανοίγανε τα κοντάρια και τους ενσωματώνανε στον πυρήνα των διαδηλωτών. Αυτόματα 3-4 διαδηλωτές απόσπονταν από τα μπλοκ, πήγαιναν σε απόσταση αναπνοής από τους αστυνομικούς, τόσο που σχεδόν τα πρόσωπα τους αγγίζανε το ένα το άλλο και ούρλιαζαν βρισιές για τις μανάδες, τις αδερφές και τις γυναίκες τους. Τους αποκαλούσαν αδερφές και τους έλεγαν ότι γ………… Όσοι κρατούσαν ντουντούκες, εν χωρώ, δίνανε το σύνθημα «Έξω οι μπάτσοι από την πορεία»»

ότι τραπεζάκι και καρέκλα βρισκότανε στην εξωτερική μεριά των καταστημάτων, μαζί με τις ζαρντινιέρες, έχουν σπάσει και έχουν αποκολληθεί τα σιδερένια μέρη τους, τα οποία πετιούνται με μίσος και μανία προς την Αστυνομία και φυσικά προς το κεφάλι κάθε περαστικού που βρίσκεται μπροστά τους. Τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και η ατμόσφαιρα είναι πνιγηρή! Κάδοι αναποδογυρίζονται και οι πρώτες φωτιές μπαίνουν

Κοιτάζω με απόγνωση την αστυνομία και ένας μου φωνάζει με δύναμη «Αυτή είναι η δημοκρατία μας, δε μας αφήνουν να προστατεύσουμε τους πολίτες» Μένω με το στόμα ανοιχτό από το θάρρος του αστυνομικού, ο οποίος πηγαινοέρχεται, ελέγχει τους άνδρες τους και είναι φανερή η οργή αλλά και η αδυναμία του, μπροστά στις άνωθεν εντολές!»

Άγιος Παντελεήμονας 5,00 μ.μ
- «Μερικά λεπτά αργότερα, λίγα ακόμα παιδιά από τη γειτονιά προστίθενται στην παρέα μας. Είναι φίλοι και μέρες πριν έχουν ζητήσει την παρουσία μας, στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι κάτοικοι για τις απαράδεκτες συνθήκες της ζωής τους. Είναι μία εκδήλωση νόμιμη και μάλιστα με την άδεια της αστυνομίας.»

- «Είναι 6,00 μ.μ και είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι από τις ελάχιστες φορές, που στην παρέα, έχουμε αντιπροσώπους από όλα τα ΝΟΜΙΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΦΟΡΕΙΣ. Μία παλέτα απόψεων και ιδεολογιών, συντάσσετε κάτω από μία κοινή αγάπη ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΗΚΚΙ, τη Χ.Α, τη Δημοκρατική Αναγέννηση, το ΛΑΟΣ, τους Ανένταχτους, το ΣΤΟΧΟ, την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας μέχρι τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.»

- «τέσσερις ένστολοι αστυνομικοί μας πλησιάζουν. Μας κάνουν νόημα να κατέβουμε για να τους μιλήσουμε. Μας ρωτάνε «που θα πάμε μετά από την εκκλησία». Τους απαντάμε στη συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής και επιστρέφουμε στις θέσεις και στην παρέα μας. Στα επόμενα πέντε λεπτά καταφτάνουν και μας περικυκλώνουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.»

- «Ο επικεφαλής στην κυριολεξία «γαυγίζει» και ουρλιάζει στους εξίσου απορημένους αστυνομικούς, «να μην αφήσουν κανένα να ξεφύγει». Αναρωτιέμαι αν είμαι εγκληματίας ή αν εν αγνοία μου, έχω διαπράξει κανένα σοβαρό αδίκημα.»

- «Ένας από τα ΜΑΤ κρατάει ΜΟΤΟΡΟΛΑ και ρωτάει «ωραία τους αποκλείσαμε, τώρα τι να τους κάνουμε;» ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ «Να τους προσαγάγετε»
Κοιτιόμαστε με απορία, οι αστυνομικοί είναι ακόμα πιο αμήχανοι και ανήσυχοι. Έχουν αρχίσει και ρωτάνε δυνατά «με ποια κατηγορία», «για ποιο λόγο», «δεν υπάρχει νομιμότητα», «δεν είναι σύννομο», «είναι παράνομο»»

- «Μας στοιβάζουν στα βαν και στα περιπολικά, «χωρίς σπρωξίματα» κατ΄ εντολήν... Με συνοδεία μοτοσικλετιστών, σειρήνων και φάρων αναμένων, κατεβαίνουμε σε κομβόι την Αχαρνών στο αντίθετο ρεύμα και με ρυθμούς που θυμίζουν τις καταδιώξεις στην Αμερική φτάνουμε τελικά στη ΓΑΔΑ.
Χρειάστηκαν μερικές ώρες για να μας πάρουν τα στοιχεία, να μας κάνουν σωματική έρευνα και έρευνα στα πράγματα μας για να μας αφήσουν τελικά ελεύθερους, αφού δεν υπήρχε καμία απολύτως κατηγορία γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.»
--------------

Χαρακτηριστικά παραθέτονται τα άρθρα των επισοδείων από άλλες πηγές προς διασταύρωση και επαλήθευση:


--------------
Λίγο μετά τη 01:00 το μεσημέρι υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και διαδηλωτές στο ύψος της πλατείας Συντάγματος.

Ομάδα κουκουλοφόρων που ακολουθούσε στο τέλος της πορείας της ΑΔΕΔΥ προκάλεσε φθορές με ρόπαλα και πέτρες σε καταστήματα και τράπεζες στις οδούς Πατησίων, Σταδίου και Κοραή.

Στην πλατεία Κλαυθμώνος οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μία βόμβα μολότοφ, η οποία όμως δεν προκάλεσε ζημιές.

Δυνάμεις της Αστυνομίας επενέβησαν και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών, διαδηλωτών και κουκουλοφόρων στην πλατεία Συντάγματος. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στα Προπύλαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο τραυματίες και έχει γίνει μία προσαγωγή.
--------------

2. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=108231&cid=4 (την ίδια ημέρα, Θεσσαλονίκη!)
--------------
Κλειστό παρέμεινε για ώρες το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με το κτίριο της Διοίκησης να αποτελεί το επίκεντρο των αναταραχών.

Ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών έμεινε αποκλεισμένος στους χώρους του Πανεπιστημίου, με το κτίριο της Διοίκησης να τελεί υπό κατάληψη τις μεσημεριανές και τις πρώτες απογευματινές ώρες από παρατάξεις οι οποίες ανήκουν στην Αριστερά.

Αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το χώρο των εστιών του Αριστοτελείου, ενώ οι καταληψίες, διαμαρτυρόμενοι, επιτέθηκαν με καδρόνια στους αστυνομικούς.

Σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην Πρυτανεία. Ο αναβρασμός έπαψε λίγο μετά τις 19.00.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, παραμένουν σε καίρια σημεία στις οδούς που «αγκαλιάζουν» το ΑΠΘ, αναμένοντας νυχτερινό κλεφτοπόλεμο από τους φοιτητές που είναι αμπαρωμένοι έως και αυτή τη στιγμή.
--------------
Στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης δεν έγινε καμία προσαγωγή.

Και τώρα δείτε τι έγινε, την ίδια μέρα στην πλατεία Αμερικής με σχεδόν 30 προσαγωγές Ελλήνων Πατριωτών Ειρηνικών διαδηλωτών, που έγιναν υποτίθεται... για προληπτικούς λόγους!!!!

όπου σύμφωνα με το τελευταίο link:
--------------
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/02/2010

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ,
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ, ΕΝΩ 200 ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ! ! !

4 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 70 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ !

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ! ! !

ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ:

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών,

ΗΛΙΑΣ ΛΕΝΤΖΟΣ Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης"

Ο ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΥ από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, και μέλος της ΚΕ του ΔΗΚΚΙ.

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Εκδότης της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ

Κάτοικοι ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΑΛΕΗΜΟΝΑ και ηγετικά στελέχη από τους ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ και
Η ΣΥΡΙΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ !
ΟΠΩΣ ΤΟ 1963 !!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟ !
--------------

Τώρα ξαναθυμηθείτε το βίντεο στην αρχή του άρθρου: «έχουμε εντολή να μην ακουμπάμε αλλοδαπούς. Αν τυχόν ακουμπίσει αστυνομικός αλλοδαπό φεύγει από το σώμα.», «το 80 με 90% των σκληρών περιστατικών προέρχονται από αλλοδαπούς»....

Το ξέρω.. οι σκέψεις είναι εφιαλτικές!.. Αλλά δεν ζούμε σε όνειρο!..

Η κυβέρνηση φαίνεται να έχει πάρει θέση να διαλύσει τους Έλληνες, μέσω της Οικονομίας, της Εγκληματικότητας, της στέρησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τους και της καταστροφής του Έθνους τους με το νομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας!..........

Ζούμε ένα εφιαλτικό στημένο παιχνίδι εναντίων των Ελλήνων πολιτών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου