Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ερωτήσεις για την “άτυπη” συνεργασία Ο.Π.Α.Π. –VODAFONE

Ψάχνει να βρει ο Ανατολάκης γιατί τα έχουνε κάνει πλακάκια ο ΟΠΑΠ με την Vodafone

Φαίνεται πως χώνεται παντού ο Γιώργος Ανατολάκης, που έχει πάρει επ’ ώμου ότι αφορά τα Αθλητικά στην Βουλή. Σε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. ρωτά τον Υπουργό Πολιτισμού που εποπτεύει τον ΟΠΑΠ, γιατί ο Οργανισμός τοποθέτησε στην Διοίκηση του, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone Nίκο Σοφοκλέους. Η υπόθεση μυρίζει άσχημα, γιατί ο Σοφοκλέους φαίνεται να έχει πολύ πάρε-δώσε με διαφημιστικές εταιρείες, και πλέον κανονίζει που θα μπουν διαφημίσεις και που όχι. Δηλαδή ο Σοφοκλέους, όχι μόνο ξέρει από μέσα, αλλά αποφασίζει κιόλας που θα πάνε τα χρήματα των Ελλήνων παικτών..! Καλά αν δεν είναι αυτό αθέμιτος ανταγωνισμός υπέρ της Vodafone, τότε τι είναι; Εκτός κι αν βέβαια το Ελληνικό Κράτος, πριμοδοτεί την Vodafone, για την συμβολή της στην Ελληνική Επανάσταση του 21. Αλλωστε από αυτήν μάθαμε ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης χρησιμοποιούσε καρτοκινητό unlimited!!!

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2010/02/vodafone.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2010
Ο κ. Ανατολάκης ερωτά τους Υπουργούς Πολιτισμού και Οικονομίας, πως δικαιολογείται ο Διευθ. Σύμβουλος της Vodafone να συμμετέχει στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ. Ο κ. Σοφοκλέους με αυτήν την θέση γνωρίζει και συμβουλεύει, σε τι διαφημίσεις θα πάνε τα χρήματα των Ελλήνων παικτών και φορολογουμένων. Παράλληλα ισχυροποιείται η θέση της Vodafone στην αγορά, αφού έμμεσα συνεργάζεται με το Ελληνικό Κράτος, την στιγμή μάλιστα που προβάλλει μία ανιστόρητη διαφήμιση για την Επανάσταση του ‘21.

1 σχόλιο:

  1. η διαφήμιση του 21 νομίζω οτι θα πρέπει να κοπεί όμως.. οκ κάναν την πλάκα τους με το να την γυρίσουν αλλά εκείνοι χύσανε αίμα. το πιάσαμε το χιούμορ οκ, είμαστε ανοιχτοί και ανεκτικοί σε τέτοιες προσεγγίσεις αλλά και λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει.. ας ασχοληθούμε όμως με τις εξεταστικές επιτροπές.. θα αποδοθούν ευθύνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή