Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Πολυπολιτισμικότητα στην ΕΛ.ΑΣ.

Ένα βίντεο που λέει πολύ ενδιαφέροντα θέματα που δεν είναι ευρέως γνωστά!...



Φράσεις βίντεο:

- «Οι στολές της αστυνομίας φέρουν το έβλημα της Ελληνικής αστυνομίας στην αριστερή τσέπη. Εδώ και ένα χρόνο όμως έχει αφαιρεθεί ο σταυρός από το έμβλημα αυτό.»

- «Πριν λίγους μήνες δόθηκε διαταγή να καθαριστούν όλα τα περιπολικά από αυτοκόλλητες σημαίες που είχαν τοποθετήσει με δική τους πρωτοβουλία κάποιοι αστυνομικοί...»

- «Για να μην πάτε μακριά, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αγγλία, αφαιρέθηκαν τα κεφάλαια από τη διδακτέα ύλη στα σχολεία στοιχειώδους και μέσης εκπαιδεύσεως, που αναφέρονται στο ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί, διότι ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι!»

- «Σε 20-30 χρόνια η εθνική σύνθεση του πληθυσμού θα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που είναι στις μέρες μας!»

- «Η Ελλάδα κλείνει τα ρολά της!»

- «Το γεγονός της αφαίρεσης του σταυρού από το σήμα που φέρουν οι αστυνομικοί δεν είναι νόμος, είναι Υπουργική απόφαση...»

- «Όπως ξέρετε στην αστυνομία αυξάνονται τα σεμινάρια μέσα στους αστυνομικούς που γίνονται από την κυρία Αλ. Σαλέχ, και μοιράζεται το κοράνι προς μελέτη. Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να μελετήσουν το κοράνι! Όσο και να σας φανεί αστείο...»

Σχετικά:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4133&start=0&postdays=0&postorder=asc

Ανανέωση 5/2/2010:

Το Υπ. Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι δεν αφαιρείται το εθνόσημο από την στολή των αστυνομικών. Δεν γνωρίζουν για πρόστιμα λένε οι αστυνομικοί στο Newsit. Η καταγγελία έγινε από το ΛΑΟΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο εθνόσημο ή σε άλλα εμβλήματα του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

"Με πρόσφατη διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, υπενθυμίζεται στο αστυνομικό προσωπικό, μεταξύ άλλων, να φέρει κανονικά τη στολή του (αριθμοί μητρώου - δηλωτικοί της ταυτότητας, κλπ.) ενώ καθιερώνεται και ειδικός διακριτικός αριθμός στο κράνος των αστυνομικών, που υπηρετούν στις Υποδιευθύνσεις Αποκατάστασης Τάξης" αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Στην διαταγή υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να έχουν "κονκάρδες, διακριτικά υπηρεσιών ή άλλα διακριτικά σήματα και εξαρτήματα πέραν των προβλεπόμενων από τις ισχύουσες διατάξεις" και πουθενά δεν αναγράφει ότι απαγορεύεται το εθνόσημο.

'Αγνοια δηλώνει στο Newsit, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος. Όπως μας είπε, στην Π.Ο.ΑΣ.Υ δεν έχει γίνει καμιά καταγγελία για τέτοιο πρόστιμο από κανέναν αστυνομικό και ούτε έχει ακούσει κάτι τέτοιο. Είπε επίσης οτι μετά την καταγγελία που έγινε στη Βουλή, αναμένει την απάντηση από τους αρμόδιους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόστιμα που πήραν αστυνομικοί ήταν γιατί έφεραν λάθος διακριτικά στην στολή τους.

[Η συνέχεια εδώ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου