Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΩΝ


Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι, λέει ο σοφός ο λαός.. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο φίλοι!!Να χτες τους είχαν καλέσει και στην Αθήνα να συνεδριάσουν για την "εξέγερση" του Δεκέμβρη! Για το ΚΕΑ λέμε το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς που συμμετέχει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα απυθυνόμαστε στo "Die Linke" το γερμανικό "αριστερό" κόμμα που προεδρεύει του ΚΕΑ...Και να λοιπόν πριν καμιά βδομάδα και ενώ οι σφαγές στην Παλαιστίνη συνεχίζονταν (όχι ότι έχει καμία σημασία αυτό) πραγματοποίησαν εκδήλωση αλληλεγγύης στο Ισραήλ!
Θαυμάστε τον «αριστερό»:
«Γι' αυτό βρίσκομαι εδώ αγαπητοί φίλοι: Επειδή σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση θέλω να εναντιωθώ σε κάθε είδους αντισημιτισμό»... ...«Τίποτα, όμως, απολύτως τίποτα δε δικαιολογεί τη ρίψη ρουκετών σε κατοικημένες περιοχές του άμαχου πληθυσμού, στο Ashdod, Beer - Sheva και Ashkelon. Αυτό είναι για μένα η αφετηρία της συζήτησης»...
... «Το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, ούτε με συνθήματα, ούτε με ρουκέτες. Ποτέ δεν είναι αρκετό όσο και να επαναλαμβάνεται, αυτό πρέπει συνέχεια ξανά και ξανά να λέγεται. Και από αυτή τη σκοπιά είμαστε όλοι εδώ σήμερα, κι ευτυχώς όχι μόνοι».
... «Η σκέψη μου αυτές τις μέρες είναι συχνά στους φίλους μου στο Ισραήλ, οι οποίοι εδώ και χρόνια αναγκάζονται να ζουν με το φόβο των επιθέσεων ρουκετών, ακριβώς δίπλα στους πολίτες στη Λωρίδα της Γάζας, δίπλα σε γυναίκες και παιδιά, οι οποίοι είναι οι πενθηφόροι του στιγμιαίου πολέμου. Οσον αφορά τα θύματα, δεν μπορώ ούτε προτίθεμαι ως σοσιαλιστής και ανθρωπιστής να διαχωρίσω τον έναν έναντι του άλλου».
...«Η θυσία αθώων δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε πολιτικά ούτε ηθικά. Ανεξάρτητα αν προέρχονται από τις θανατηφόρες ρουκέτες της Χαμάς, είτε σκοτώνονται από επιθέσεις αέρος, όταν μπαίνουν στο στόχαστρο τα σχολεία των Ηνωμένων Εθνών στη Λωρίδα της Γάζας. Ανεξάρτητα του πόσο εξελιγμένα είναι τα οπλικά συστήματα, ανεξάρτητα ποιος διεξάγει τον πόλεμο, η καταστροφή αφορά συνολικά τον άμαχο πληθυσμό».
... «Σε αυτή την έριδα ο πόλεμος δε θα δώσει σε κανέναν το "πάνω χέρι". Τι γίνεται με τις ρουκέτες, τις οποίες φτιάχνουν φονταμενταλιστές φανατισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας, που έχουν 50 ή 100 χιλιόμετρα βεληνεκές και στην πολεμική τεχνολογία είναι πιο ακριβείς από τις σημερινές Kassam ρουκέτες και τις βόμβες διασποράς; Πώς να βρεθεί έτσι μια λύση;».
Διαβάσατε τίποτα μήπως για ισραηλινή κατοχή, αποκλεισμό, τείχος της ντροπής, φτώχεια, ανέχεια του παλαιστινιακού λαού; Απολύτως τίποτε.Αυτή είναι η υποκρισία των ευρωπαίων "αριστερών", με αυτούς κάνει παρέα ο ΣΥΝ γιατί τέτοιος είναι χωρίς πολλά πολλά! Να τους χαίρεστε!Όποιος έχει αμφιβολίες για τα παράπανω: http://www.klauslederer.de/ (η σελίδα του προέδρου της Οργάνωσης Βερολίνου), οι φωτογραφίες εκεί είναι!
πηγή :κοκκινο θρανιο
νεος πατρας: σε αυτη την περιπτωση αποδεικνύεται περίτρανα ο ρόλος του σύριζα και των ομόλογων ευρωπαικών κομμάτων.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου