Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ .... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ


Την πατήσανε τη σκατούλα του Μάκη οι θολοπροοδευτικάντηδες χαχαχα. Περιμένανε να αρχίσει η διάλυση του ΛΑ.Ο.Σ. μετά τη σημερινή εκπομπή Κίτρινος Τύπος όπου κάποιο πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ και περιφερειάρχης του κόμματος στην Κρήτη εν ονόματι Γιώργος Καρτσώλης κατάγγειλε τον Καρατζαφέρη για κότερα, διαμερίσματα στις Βρυξέλλες που τάχα ο πρόεδρος του κόμματος δεν είχε συμπεριλάβει στο πόθεν έσχες του....10άδες είναι τα blogs του θολοπροοδευτικού χώρου που από το πρωί και μόλις ο Μάκης ανέβασε στη Ζούγκλα.gr τις δήθεν καταγγελίες του Καρτσώλη, προσέτρεξαν να αναρτήσουν και στα δικά τους blogs τη χολή και το μίσος τους, κατά του κόμματος του Καρατζαφέρη, νομίζοντας ότι έρχεται το τέλος του ΛΑ.Ο.Σ... Το ξέρουμε ότι το επιθυμούν διακαώς αυτό το τέλος αλλά και πάλι τον μπούλον επήραν ως συνήθως οι κύριοι αυτοί και θα τον παίρνουν μέχρι να δουν το ΛΑΟΣ και στην εξουσία με τον οποιονδήποτε τρόπο.. Τότε θα πάρουν τον τελειωτικόν και τον μεγάλον μπούλον.Συγκεκριμένα όχι μόνο απεδείχθη τίποτα από τις δήθεν καταγγελίες του Καρτσώλη κατά του Καρατζαφέρη αλλά έγινε και ρόμπα ο καταγγέλλων.
Ο φακός της κάμερας έπιασε πάμπολλες φορές τους καλεσμένους του Μάκη να λύνονται στα γέλια με τις αστειότητες που έλεγε ο Καρτσώλης… και που οι οποίες πασιφανέστατα είχαν να κάνουν με προσωπικές του έριδες και επιδιώξεις σχετικά με το κόμμα.Ο Μάκης πήρε με τη σειρά όλες τις κατηγορίες και του έκανε ερωτήσεις για να δώσει περισσότερες πληροφορίες αλλά τελικά ποιο ήταν το αποτέλεσμα?
Το άκουσα να το συζητάνε...
Αυτά ακούγονται μεταξύ του κόσμου...
Δεν μας έδωσε ποτέ λεπτομέρειες ο Καρατζαφέρης για την περιουσία του...
Δεν λέω βέβαια ότι τα σπίτια του να έφτιαξε παράνομα....κλπ κλπ κλπ
Και στο τέλος ήλθε και η μεγάλη σκατούλα του Μάκη την οποίαν και πάτησαν οι θολοκουλτουριάρηδες που περίμεναν και το τέλος τρομάρα τους...Ο Μάκης λοιπόν είπε: «Εμείς πάντως πήγαμε και ελέγξαμε τα περισσότερα από τα 37 ακίνητα του Καρατζαφέρη (τα οποία σημειωτέον το 80% από αυτά στεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία και πρόκειται για γκαρσονιέρες και δυάρια) και βρήκαμε ότι όχι μόνο δεν εισπράττει νοίκια από αυτά τα σπίτια αλλά και οι άνθρωποι που μένουν σε αυτά είναι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από το Πακιστάν από τους οποίους ο Καρατζαφέρης δεν παίρνει δεκάρα για τη φιλοξενία! Δεν μπορώ να μην πω την αλήθεια η οποία είναι αυτή ακριβώς, είπε ο Μάκης...
ΚΑΙ ΤΑΒΛΑ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ... Ο δε Καρτσώλης λέει, "α, ε τότε χαίρομαι για τον πρόεδρο" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε δεν την ξέρετε την παροιμία που λέει "όποιος βιάζεται, κουτρουβαλιάζεται";ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?
Ά ρε υποκριτές και συμφεροντολόγοι...


Πηγή: Υγρό Πυρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου