Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟ ΓΚΡΟΥΠΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσαν ότι, το πρωί της Τετάρτης, ομάδα περισσότερων από 50 κουκουλοφόρων εισήλθε στο Πολιτιστικό Kέντρο «K. Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Aθηνών, επί των οδών Aκαδημίας και Σίνα, κατά τη διάρκεια επιστημονικού συνεδρίου, με θέμα την κοινωνική μέριμνα για τους αποφυλακισμένους. Oι κουκουλοφόροι επετέθησαν με βιαιότητα κατά των παρισταμένων και γρονθοκόπησαν τον καθηγητή κ. I. Πανούση. Παράλληλα, βανδάλισαν τον χώρο, σπάζοντας αντικείμενα και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο καθηγητής κ. I. Πανούσης, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για ιατρικό έλεγχο. Υπενθυμίζουμε ότι στο γραφείο του κ. Ι. Πανούση, πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε τοποθετηθεί εμπρηστικός μηχανισμός.
Επίσης στην ανακοίνωση τονίζεται «ότι πράξεις βίας και τρομοκρατίας, όπως η σημερινή, προκαλούν έντονη ανησυχία, θλίψη, οργή και αγανάκτηση. Τέτοιες εγκληματικές πράξεις, που θέτουν άμεσα σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και μάλιστα σε πανεπιστημιακούς χώρους, πλήττουν τη Δημοκρατία, το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και την ελευθερία της έκφρασης και γι’ αυτό πρέπει να καταδικάζονται εμπράκτως από όλους. Aναμένουμε από την Πολιτεία και τα κόμματα άμεσες ενέργειες, καθώς τα φαινόμενα βίας και τρομοκρατίας έχουν ενταθεί επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα», καταλήγει η ανακοίνωση.
Νεος Πατρας: Πότε επιτέλους αυτή η παράλητη κυβέρνηση θα σταματήσει να ασχολείτε με τις εκλογές η ότι άλλο και θα τα βάλει με τα γκρουπόσκυλα της αριστεράς που κάνουν κάθε μέρα την ελλάδα βαγδάτη???Η ανικανότητα στο μεγαλείο της....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου