Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος : Περί ιθαγένειας!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πράγματι αυτό το νομοσχέδιο είναι ένα εθνοκτόνο νομοσχέδιο. Πολλοί ιδεολογικά θεωρούν το έθνος ξεπερασμένη έννοια. Περηφανεύονται γι’ αυτό και αναγνωρίζουν μόνο τις ιδιότητες του πολίτη, ενός αόριστου κράτους, του οποίου η υπόσταση σαφώς είναι κυριαρχία επί εδάφους.

Ακούστε, λοιπόν, κύριε κοινοβουλευτικέ εκπρόσωπε του ΠΑΣΟΚ, αυτό το προοδευτικό ζήτημα. Το δίκαιο του εδάφους, το οποίο εισηγείται το ΠΑ.ΣΟ.Κ., είναι το δίκαιο του ιμπεριαλισμού, των αποικιοκρατών, των εκάστοτε κατακτητών, των εισβολέων, των καταπατητών, των εποίκων, των αποίκων και όλων των εισβολέων. Γι’ αυτό αν εφαρμόζετο στα κατεχόμενα, θα είχαμε διακόσιους πενήντα χιλιάδες Τούρκους με κυπριακή ιθαγένεια παρακαλώ. Ευτυχώς ο ΟΗΕ προβλέπει επί του συγκεκριμένου ότι πρόκειται για έγκλημα πολέμου.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ.

Όσον αφορά την Ελλάδα, όμως, έχουμε έναν ακήρυχτο πόλεμο. Έχουμε την εφαρμογή των αρχών, του κ. Σόρος, της ανοιχτής κοινωνίας. Ανοιχτή κοινωνία, κυρία Υπουργέ, ανοιχτά σύνορα, κατάργηση μονομερώς από όλη την ανθρωπότητα μόνο από την Ελλάδα των συνόρων, εφαρμόζεται για να εισρεύσουν, να συσσωρευτούν οι λαθρομετανάστες, να εγγραφούν και να πολιτογραφηθούν και να μετονομαστούν σε μειονότητες. Αδίκως το State Department στέλνει τους πρέσβεις, τους προξένους του να αναζητήσουν ανύπαρκτες μειονότητες μέσα στην Ελλάδα. Τώρα θα τους στέλνει να καταγράφουν τις υπαρκτές μειονότητες, που με το νομοσχέδιο εσείς εν συνόλω κατασκευάζετε στη χώρα.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ.)

Και πολύ καλά ο κ. Γκασμέτ Καπλάνι, ο αρχηγός του ενός κόμματος των Αλβανών, γιατί το άλλο ανήκει στον κ. Τσενάϊ, που εκπαιδεύονται και οι δύο από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σαν οι επικεφαλής των αλβανικών κομμάτων στη χώρα, με απόλυτη σαφήνεια λέει στον τίτλο του site του, στο διαδίκτυο: «Δίκαιο εδάφους και όχι αίματος». Είδατε, λοιπόν, πώς γίνεται το αμερικάνικο πρότυπο του πολυπολιτισμού της εξόντωσης των ντόπιων, των ιθαγενών πληθυσμών; Αποτελεί προοδευτική γραφίδα ενός πάλαι ποτέ μεταλλαγμένου σοσιαλιστικού κόμματος και η ουρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί, του πάλαι ποτέ κόμματος Ελλάδος εσωτερικού, με ελληνική σημαία, όταν δεν την καίει πλέον.

Είμαστε, λοιπόν, μπροστά στα εξής δεδομένα. Ο κ. Ραγκούσης αναχώρησε. Η κυρία Υπουργός που τον αντικαθιστά σαφώς πρέπει να γνωρίζει τη θέση της Κυβέρνησης. Ο κ. Ραγκούσης στις 11 Σεπτεμβρίου 2007 υπεραμύνεται του βιβλίου της ιστορίας, το οποίο δεν κυκλοφορούσε, γιατί δεν είχε το θάρρος να το τυπώσει, λέει, τότε ο Καραμανλής. Και στις 25-9-2007, μετά τις εκλογές, όταν από το φόβο του λαού και του ΛΑ.Ο.Σ. αποσύρθηκε το βιβλίο, λέει ο κ. Ραγκούσης: «Είσαστε όμηροι της πολιτικής του ΛΑ.Ο.Σ. και δεν αφήνετε να κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο». Γι’ αυτό αποκαταστάθηκε η κ. Δραγώνα, γι’ αυτό και ο κ. Αλεβιζάτος είναι ο συντάκτης του νομοσχεδίου, γι’ αυτό και το πνεύμα Βερεμή, Αλεβιζάτου, Δραγώνα, Διαμαντοπούλου και όλων των λοιπών, είναι το πνεύμα του πολυπολιτισμού με το αμερικάνικο βαβυλωνιακό πρότυπο, όπου εδώ έχουμε το εξής ζήτημα: Θα αποσυρθεί από την εισηγητική έκθεση η υβριστική διατύπωση ενάντια στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας; Απαντήστε, κυρία Υπουργέ. Ναι ή όχι; Δεν θα απαντήσετε, γιατί μου απάντησε ο κ. Πανάρετος για σας όταν μου είπε σε αυτήν την Αίθουσα ότι οι Αλβανοί μαθητές στην Ελλάδα είναι μειονότητα. Είναι στα Πρακτικά της Βουλής και όλοι το ξέρουν. Αλλά βέβαια τα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν οτιδήποτε έχει να κάνει με θέσεις εκτός γραμμής. Γιατί εμείς είμαστε η διακατεχόμενη Ελλάς. Δεν είμαστε η κυρίαρχη Ελλάδα, η οποία ανήκει στους Έλληνες. Ντρέπεστε να πείτε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Η Ελλάδα ανήκει στους αποίκους της, στους μετανάστες της, διότι αυτό είναι προοδευτικό κατά το αμερικανικό πρότυπο, κύριε Διαμαντίδη. Προοδευτικότατο. Το δίκαιο του εισβολέα να εγγράφεται ως δίκαιο κυριαρχίας.

Αυτή, λοιπόν, η θέση του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, που αν δεν υπήρχαν οι σύντροφοι από το Βορρά (Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α Θεσσαλονίκης), που σας επαναφέρουν στην τάξη, που σας υπενθυμίζουν το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, που σας υπενθυμίζουν την υπερηφάνεια για κάποιες αρχές και αξίες, δεν θα ήσασταν σήμερα εσείς, οι οποίοι το 2004 είχατε σημαία σας τον πολυπολιτισμό για εκλογικό αγώνα, αλλά τώρα δεν το σηκώσατε ψηλά, γιατί ερμηνεύτηκε στην κοινωνία ότι ο πολυπολιτισμός είναι τα διάφορα γκέτο και η Βαβυλωνία. Και βέβαια το αμερικανικό παιγνίδι παίζει πολύ καλά. Εφαρμόζετε τις αμερικανικές εντολές. Σας συγχαίρουμε γι’ αυτό. Θα έλεγε κανείς ότι το διαβατήριο αμοιβής από τον αμερικανικό παράγοντα το έχετε.

Τι λέει η ΓΣΕΕ στην επίσημη έκθεσή της, σε σχέση με τους μετανάστες;

(EP)
(3ML)

«Μεταβολές Ελλήνων και μεταναστών, 1998-2007». Γιατί το ζήτημα είναι το δημογραφικό. Ενεγράφησαν στον ενεργό πληθυσμό ογδόντα χιλιάδες Έλληνες τη δεκαετία και διακόσιες ενενήντα χιλιάδες μετανάστες. Σιγά-σιγά οι Έλληνες θα γίνουμε μια μειοψηφία χωρίς δικαιώματα, ενώ οι εγγραφόμενοι μετανάστες θα γίνουν μειονότητα με ποσόστωση στο Δημόσιο, στην Αστυνομία, παντού. Βέβαια, θα δηλώνουν και αντιρρησίες συνείδησης. Γιατί να μην υπηρετήσουν τον Ελληνικό Στρατό;

Η δημογραφική αυτή εξέλιξη, που οδηγεί την Ελλάδα και τους Έλληνες σε μια έμμεση κατοχή, είναι η εφαρμογή των σχεδίων σας. Ο χειρότερος ρατσισμός που υπάρχει σ’ αυτή την Αίθουσα είναι ο μεταμοντέρνος ανθελληνισμός. Ο κοσμοπολιτισμός αντικατέστησε τις αρχές του διεθνισμού. Ο διεθνισμός αναφέρεται σε ισότιμα και κυρίαρχα έθνη και ο κοσμοπολιτισμός σε απάτριδες καταναλωτές, εκεί που έχετε καταντήσει σαν ουραγοί του παγκόσμιου συστήματος.
Τελειώνω ακριβώς με την εξής διάκριση…

(Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)
Ο προηγούμενος ομιλητής μίλησε οκτώ λεπτά και δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Το ίδιο θα κάνω και εγώ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Λεβέντης): Δεν σημαίνει ότι είναι κεκτημένο αυτό. Σας παρακαλώ ολοκληρώστε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ιθαγένεια και η υπηκοότητα είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Δεν χρησιμοποιείτε την υπηκοότητα, διότι αν κάποιος υπακούει σε ένα κράτος και είναι κακουργηματικός παραβάτης, θα του αφαιρείται. Αν αποδοθεί, όμως, η ιθαγένεια -που δεν επιτρέπεται να αποδίδεται- δεν θα αφαιρεθεί ποτέ.

Είσαστε ο Δούρειος Ίππος της ευρωπαϊκής συνοχής. Τινάζετε στον αέρα την εθνική μας συγκρότηση ως κράτος. Όχι μόνο είναι αντισυνταγματικό, αλλά είναι ένα επικίνδυνο νομοσχέδιο, του οποίου οι εξελίξεις θα οδηγήσουν ταχύτατα σε δρόμους καταστροφής ανεπιστρεπτί. Για αυτό, εμείς είπαμε: Πρώτα να γίνει η απογραφή. Δεύτερον, όχι ξέφραγο αμπέλι. Τρίτον, ποσόστωση και μέτρο. Είμαστε το κόμμα του μέτρου και οι θέσεις μας αναφέρονται σε επιλεκτική απονομή υπηκοότητας και μόνο. Δεν είμαστε εμείς οι ρατσιστές. Ρατσιστές είστε εσείς που επιτίθεσθε στον ελληνικό λαό με όλα τα καμώματά σας.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)

Και κλείνω, δεν θα περάσει το νομοσχέδιο και σύντομα θα δείτε ποιο είναι το πρώτο κόμμα, όταν το δημοψήφισμα της κάλπης που θα βγάλει το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό κυρίαρχη δύναμη για τη σωτηρία της πατρίδας.

(Ζωηρά και παρατεταμένα χειροκροτήματα από την πτέρυγα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου