Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η Ελληνική πραγματικότητα σήμερα.... και η υποκρισία της ΝΔ....

Άρθρο από: 27. Σεπτεμβρίου 2006
Το ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία βιώνουν τα τελευταία χρόνια τις συνέπειες των φαινομένων αυτών. Μια στοιχειώδης παρατήρηση σε νομοθετήματα, πολιτικές, αποφάσεις διοικητικού χαρακτήρα αλλά και σε δηλώσεις και στάσεις δημοσίων προσώπων φανερώνει την έκταση του σχεδίου. Καμμία πράξη δεν έχει αποσπασματικό χαρακτήρα όλες υπαγορεύονται από μία κοινή αντίληψη.

  1. Καταργήθηκε η έννοια της ιθαγένειας σχεδόν χωρίς συζήτηση.
  2. Μεταπολιτευτικά εξελίχτηκε μια απίστευτη επίθεση στην ελληνική γλώσσα που οδήγησε στα σημερινά φαινόμενα γλωσσικής αφασίας, λεξιπενίας και συρρίκνωσης του γλωσσικού πλούτου. Στην ίδια κατεύθυνση ζητείται επανειλημμένα η διδαχή της αγγλικής ως κύριας γλώσσας. Και μόλις πριν από δύο εβδομάδες θεσμοθετήθηκε η διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας! Απόφαση που ανακλήθηκε μερικώς έπειτα από αντιδράσεις.
  3. Σχεδόν όλα τα εκπαιδευτικά βιβλία προσαρμόστηκαν σε ιδέες που συντονίζονται σ’ αυτή την αντίληψη. Η διδασκαλία της ιστορίας λογίζεται εθνοτική και σωβινιστική, οι εθνικές παραδόσεις απουσιάζουν. Κανένα ελληνικό σχολείο δεν διαθέτει πλέον εικόνες από την επανάσταση του 1821, του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά, του Μπότσαρη. Λογοτεχνικά κείμενα που αφορούν σε σημαντικούς εθνικούς αγώνες έχουν απομακρυνθεί.
  4. Σε κείμενα που διδάσκονται στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, σε προγράμματα μετεκπαίδευσης των εκπαιδευτικών, η ιστορική συνεχεια του Ελληνικού Έθνους χαρακτηρίζεται ιδεολόγημα και η αναφορά στην ελληνική ιστορία ελέγχεται για να αποφεύγονται ξενοφοβικά σύνδρομα...
  5. Η επίθεση στην Ορθοδοξία που εκδηλώνεται συνεχώς και με πολλούς τρόπους είναι επίσης μερος της ίδιας γενικότερης επίθεσης.
  6. Ο Κωστής Στεφανόπουλος πολιτικός με μεγάλη διαδρομή και γνώση της ελληνικής πολιτικής ζωής επί οκταετία πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, αρθρογράφησε προτείνοντας την αποστρατικοποίηση των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου, θέση που μέχρι τώρα είχε διατυπωθεί από Τούρκους αξιωματούχους. Το ίδιο πρόσωπο ζήτησε να αναθεωρήσουμε την ονομασία του Αυτοκράτορα Βασιλείου και να μην τον αναφέρουμε πλέον ως Βουλγαροκτόνο!
  7. Η πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ. Μπενάκη σε επίσημη προσφώνησή της ανέφερε ότι πρέπει να υποχωρούμε σε θέματα εθνικού συμφέροντος προκειμένου να προσαρμοστούμε στις νέες Ευρωπαϊκές συνθήκες.
  8. Σχεδόν είκοσι χρόνια το ελληνικό κρατος αδυνατεί να εφαρμόσει την νομοθεσία προκειμένου να αντιμετωπίσει τα κύματα λαθρομεταναστών, ενώ εξακολουθεί να μην σχεδιάζει και ασφαλώς να μην υλοποιεί οποιαδήποτε μεταναστευτική πολιτική.
  9. Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος υιοθέτησε τις προχωρημένες θέσεις περί πολιτικών διακιωμάτων των οικονομικών μεταναστών στο τελευταίο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ. Έτσι στις επόμενες εκλογές, γιατί όπως εξήγησε ο κ. Παυλόπουλος τώρα δεν ήταν τεχνικώς δυνατό, θα μπορούν να ψηφίζουν και αυτοί.

Πηγή: http://www.e-grammes.gr/article.php?id=2272

Τελικά το λαθρονομοσχέδιο φαίνεται πως ήταν... ένας επιτυχημένος στόχος του κ. Παυλόπουλου της ΝΔ, και του σημερινού Σαμαρά. Γι' αυτό η ΝΔ του Σαμαρά με Παυλόπουλο ψήφισε και υπέρ της συνταγματικότητας του!

κ. Παυλόπουλος με αφορμή τις εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις παρανόμων μεταναστών:
- «Η όλη προσπάθεια θα συνεχιστεί ως την πλήρη εξάλειψη του φαινομένου ύπαρξης παράνομων μεταναστών στη χώρα μας», 27/10/2006
- «Θέλουμε να νομιμοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε», 9/2/2007

Τα λόγια.. είναι περιττά!... Το δίπολο εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το είχε σχεδιάσει από καιρό το εθνοκτόνο νομοσχέδιο. Γι' αυτό έγινε και η παράδοση εξουσίας τον Οκτώβριο, γιατί η ΝΔ δεν θα μπορούσε να το περάσει αυτή καθώς θα ξίνιζε τον κόσμο... Το ανέλαβε λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες της ΝΔ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου