Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Γιατί είναι αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια;

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα τεκμηρίωση:

Τα πράγματα είναι απλά, διαβάζοντας το άρθρο του Συντάγματος:
«Μόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.»

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ: ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κ.α., που το κρίνουν Συνταγματικό με τεχνάσματα της μισής αλήθειας.. είναι καθαρά ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Προσοχή: Η λέξη κλειδί είναι η λέξη «εισάγονται». Θα ισχύε αυτό που υποστηρίζουν οι προδότες, αν αντί της λέξης «εισάγονται» χρησιμοποιούταν η λέξη «ορίζονται» ή «καθορίζονται», η «προβλέπονται». Η λέξη «ορίζονται» σημαίνει καθαρό ορισμό των εξαιρέσεων από Νόμους. Η λέξη «εισάγονται» παραπέμπει σε εισαγωγή των ΗΔΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ προς συζήτηση για Νομιμοποίηση - με εισαγωγή ειδικού Νόμου!

Το παραπάνω αποδεικνύεται, αν κανείς παρατηρήσει την χρήση των λέξεων στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Π.χ.:

Άρθρο 51, §1: .... «Με ειδικό νόμο μπορεί να καθορίζονται επαγγελματικές .... »..
Άρθρο 103, §2: .... «Εξαιρέσεις μπορεί να προβλέπονται από ειδικό νόμο, για να καλυφθούν απρόβλεπτες »........

Επίσης, παρατηρώντας το Σύνταγμα της Ελλάδος, βλέπουμε ότι η χρήση της λέξης «εισάγονται», έχει σχέση με εισαγωγή ήδη προσδιορισμένων αντικειμένων (π.χ. εξαιρέσεων, προτάσεων κ.α.) προς συζήτηση και ψήφιση στη βουλή, και όχι με τον καθορισμό τους:

Άρθρο 74, §5: .... «ισχύουν και για τα νομοσχέδια ή τις προτάσεις νόμων που εισάγονται για συζήτηση και ψήφιση στην αρμόδια διαρκή κοινοβουλευτική επιτροπή» ........
Άρθρο 79, §1: .... «οι οποίες εισάγονται στην Ολομέλεια και τίθενται σε ψηφοφορία » ....
Άρθρο 44, $2: .... «Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις» .... (σσ. είναι φανερό πως η λέξη «εισάγονται» εδώ, αναφέρεται πεντακάθαρα σε συζήτηση και ψηφοφορία, και δεν χρησιμοποιείται ούτε η λέξη «καθορίζονται», ούτε η λέξη «προβλέπονται»!.. ακριβώς αυτή την έννοια λοιπόν έχει και στο άρθρο 4, §4..)

Δηλαδή η φράση: «εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους», δεν σημαίνει ούτε ότι οι εξαιρέσεις καθορίζονται, ούτε πως προβλέπονται από τους ειδικούς νόμους, αλλά πως εισάγονται για συζήτηση και για ψήφιση ειδικών νόμων ώστε να νομιμοποιηθούν ή όχι ως αυτές οι εξαιρέσεις έχουν ήδη επιλεχθεί/καθοριστεί

Μιλάμε δηλαδή για ειδικούς φωτογραφικού νόμους (τύπου Κούνεβα), που έχουν χαρακτήρα εξαιρέσεως, οι οποίοι εισάγονται για ψήφιση στην βουλή!... Ο ειδικός νόμος του ΠΑΣΟΚ που αφορά από 60.000-250.000 αλλοδαπούς σήμερα και 1.000.000 αύριο, δεν έχει χαρακτήρα εξαίρεσης, και δεν δύναται να καθορίσει τις εξαιρέσεις, αφού το σύνταγμα λέει σαφώς ότι οι ειδικοί νόμοι εισάγουν (προς συζήτηση-νομιμοποίηση μέσω της βουλής) τις εξαιρέσεις, και φυσικά ούτε τις καθορίζουν, ούτε τις προβλέπουν!

Πηγή: http://area51gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου