Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορα για όλους τους Αλβανούς! ΜΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Η Κυβέρνηση θα βοηθήσει να καταργηθεί η «βίζα» .... Που το πάνε αυτοί; Ολοφάνερο είναι...

• Χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει ούτε μία (!) έμπρακτη απόδειξη ότι οι γείτονές μας Αλβανοί σέβονται την υπογραφή τους, κάτω από τις κατά καιρούς διακρατικές ελληνοαλβανικές συμφωνίες που έγιναν, ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης που επισκέφτηκε τα Τίρανα, όχι απλά δεν έλαβε υπόψη του τα παραπάνω, αλλά αντίθετα σε δηλώσεις του εξύμνησε την Αλβανία, πλέκοντας το εγκώμιο του ομολόγου του υπουργού και της αλβανικής αστυνομίας.

Μάλιστα δήλωσε ότι θα βοηθήσει ώστε οι γείτονές μας να έρχονται πλέον στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζονται «βίζα», μίλησε για τον πρόσφατο νόμο απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε χιλιάδες Αλβανούς, τους οποίους όπως είπε θεωρεί «γέφυρα» φιλίας και συνεργασίας των δυο λαών, δίνοντας και πολλά άλλα «εύσημα» στην αλβανική κυβέρνηση.

Αντίθετα ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν ανέφερε ούτε μια λέξη για την ελληνική μειονότητα, η οποία ακόμη στερείται βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όσον αφορά τα σχολεία, τις περιουσίες, τις θρησκευτικές ελευθερίες κ.α.

Ο Έλληνας Υπουργός σα να ζει σε άλλο… πλανήτη «αγιογράφησε» τους Αλβανούς και εκθείασε την ιστορία τους, ενώ χωρίς όρους και προϋποθέσεις τους διαβεβαίωσε για συνεχή ελληνική στήριξη και βοήθεια σε όλους τους τομείς!

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
• Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοϊδης συναντήθηκε ...

Η συνέχεια εδώ: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_4855.html

Πριν λίγο καιρό όμως ο κ. Χρυσοχοΐδης άλλα μας έλεγε:

«Χρυσοχοϊδης: Οι Αλβανοί μας έχουν γεμίσει με Ναρκωτικά. Διακινούν όπλα, παιδιά και γυναίκες!» .............



Κ. Χρυσοχοΐδη, γι' αυτό σκέφτεστε τώρα να καταργήσετε την βίζα, σε αυτούς που κατηγορείτε πως μας έχουν γεμίσει με ναρκωτικά; ...Για να γεμίσει η Ελλάδα πιο εύκολα με ναρκωτικά, όπλα και γυναίκες προς διακίνηση;...

Και για την συμπλήρωση της εικόνας, ως προς το πως διαχειρίζεται πλέον το ΠΑΣΟΚ τους εμπόρους ναρκωτικών...:

Τώρα ο έμπορος ναρκωτικών της γειτονιάς σας στο …δημόσιο

Φτάνει πια η ανομία και η ατιμωρησία. Τώρα με νόμο, ο βιαστής της γειτονιάς σας θα διορίζεται στο δημόσιο ώστε να ξέρετε ότι 9 – 15:00 μειώνονται οι πιθανότητες να δολοφονηθείτε ή να βιαστείτε. Συγχαρητήρια στον κύριο Καστανίδη, μπράβο στη νέα διακυβέρνηση. Πιστοί στις εξαγγελίες τους, έκαναν την ανομία Νόμο και την Ατιμωρησία, δια νόμου αθώωση.
Με μια «ιστορική» απόφασή του ο Υπουργός Χάρης Καστανίδης, χαρίζει ποινές και άρει τις συνέπειες από καταδίκες, ανθρώπων που καταδικάστηκαν, ώστε να μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο, να λάβουν διάφορες άδειες κ.λ.π.

Μεταξύ αυτών και πασίγνωστη (για την ακρίβεια, η πιό γνωστή) Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας Μ.Χ.

Ονόματα να μην πούμε, για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας, τώρα που πήραν άφεση αμαρτιών.

Αλλά να χαριζόμαστε σε εμπόρους ναρκωτικών;

Το θέμα το βάλαμε, για να δείξουμε, για μιά ακόμη φορά, τη διαφορά λόγων στην τηλεόραση, όπου όλοι κραυγάζουν “θάνατο στους εμπόρους ναρκωτικών …κι άλλες παπαρδέλες” και στην πράξη.

Γινόμαστε κατανοητοί νομίζω και να μη βάλουμε ολόκληρο το ΦΕΚ και συγχύζουμε τον κόσμο …

Συνέχεια εδώ: antinews

Άραγε... Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου