Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ»

Σε σχέση με μία εκστρατεία που παρακολουθώ τις τελευταίες και η οποία επικεντρώνεται γύρω από το –Νεοδημοκρατικής προέλευσης- επιχείρημα πως… «ο Καρατζαφέρης τα έχει βρει με το ΠΑΣΟΚ και γι αυτό ξεπουλάει και κατεβάζει τους τόνους στο μεταναστευτικό», θέλω να πω τα εξής:

Αν δεν υπήρχε ο ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης να έχει ανεβάσει το θέμα της λαθρομετανάστευσης πολιτικά και επικοινωνιακά και να το επιβάλει σαν ένα από τα πρώτιστα στην πολιτική ατζέντα, θα το συζητάγαμε μεταξύ μας 30 – 40 – 50.000 Εθνικιστές. Όποιος θεωρεί πως έχουμε κατεβάσει τους τόνους στο θέμα του νομοσχεδίου για την Ιθαγένεια, δεν έχει παρά να δεί τις παρεμβάσεις των βουλευτών μας στην επιτροπή της Βουλής όπου εσυζητείτο το θέμα αυτήν την εβδομάδα. Δεν έχει επίσης παρά να δει τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Προέδρου και των βουλευτών του ΛΑΟΣ όταν έρθει το θέμα στην ολομέλεια.

Οι επαναστάτες δε του πληκτρολογίου, που κάθε βράδυ έκαστος κατεβάζει από 10 – 20 διαδικτυακά τάνκ για να «καταλάβουν την βουλή», αν βράζει το αίμα τους ας έρθουν καμία μέρα μαζί μας στις πλατείες, τα μετρό και τον δρόμο, όπου δίνουμε την δύσκολη μάχη της συλλογής των υπογραφών για το δημοψήφισμα. Η’ ας έρθουν κανένα βράδυ –αν μπορούν να αποχωριστούν την καρέκλα και το πληκτρολόγιό τους- στις δράσεις αφισοκολλήσεων, φέιγ βολάν, συνθημάτων, που κάνει η ΝΕΟΣ.

Επειδή το θέμα του συλλαλητηρίου δεν είναι απλό, γνωρίζουμε όλοι πως σε ότι αντίδραση διοργανωθεί, επίσημη – ανεπίσημη, οργανωμένη ή αυθόρμητη, θα είναι όλοι (ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ και άλλοι) εκεί. Καλό είναι λοιπόν όσοι αισθάνονται καλά μέσα στο κλίμα του αλληλοφαγώματος που κατατρώει τον Πατριωτικό χώρο 35 χρόνια, να συγκρατηθούν λίγο ακόμα, γιατί τις μέρες που έρχονται η Πατρίδα μας χρειάζεται ενωμένους.


Το θέμα της διοργάνωσης ενός συλλαλητηρίου, κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώνονται, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για έναν φορέα. Τα όργανα του κόμματος και ο Πρόεδρος το επεξεργάζονται, έχοντας να διαχειριστούν πολύ περισσότερες πληροφορίες από αυτές που μπορούν να γραφούν διαδικτυακώς. Έχουμε λοιπόν εμπιστοσύνη στην πολιτική κρίση τους, που – δόξα τω θεώ- έως τώρα μόνο σε νίκες μας έχει οδηγήσει.

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος

Πηγή: Μήνυμα στο facebook (group: http://www.facebook.com/group.php?gid=32534672292 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου